1.300 persones a la presentació d`en Sebastià Sagreras, de NNGG de Campos, com a candidat a la batlia

1.300 persones a la presentació d`en Sebastià Sagreras, de NNGG de Campos, com a candidat a la batlia

Sebastià Sagreras va ser presentat ahir a la nit a la nau de Son Fuaní, davant 1.300 persones, com a candidat del Partit Popular a l`Ajuntament de Campos. El nou candidat a la batlia de Campos té vint-i-sis anys i forma part de NNGG de les Illes Balears.

Sagreras, que va desmentir “rotundament” que hi hagi cap pacte signat amb ningú per a les pròximes eleccions, ha apuntat que sota el lema Som com tu, el PP de Campos presenta una proposta de govern municipal per a la pròxima legislatura “complint amb la paraula donada”. En aquest sentit, ha dit que “cal acabar amb el fet que Campos sigui protagonista en els mitjans de comunicació per notícies negatives” i ha apuntat que el PP al municipi “possiblement no presenti el millor candidat però sí al millor equip”.

Per la seva banda, el president regional del PP i candidat a la presidència del Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, va considerar que Sagreras és la millor mostra de l`aposta de renovació del PP i va anunciar que “és el candidat més jove que presentarà el PP a totes les Illes”.

A l`acte van assistir també altres dirigents insulars i regionals de Noves Generacions i el Partit Popular, com Pedro Ollers, president local de NNGG, Marga Prohens, adjunta a presidència de NNGG de Balears i Joan Rotger, president del PP de Mallorca.