15 aniversari de la mort de Miguel Ángel Blanco

15 aniversari de la mort de Miguel Ángel Blanco

Avui, en el 15 aniversari de la seva mort, des de Noves Generacions volem recordar un segrest que va commocionar tot el país i ens va unir en un crit unànime contra la sense raó terrorista, i homenatjar a Miguel Ángel, un jove normal, una persona del seu temps. A la que les seves inquietuds, el seu inconformisme, les seves ganes de canviar la realitat que l`envoltava i el seu esperit de servei el van conduir fins Noves Generacions.
Quaranta-vuit hores en què tots els espanyols esperàvem i anhelàvem que la raó i la justícia imperaran davant la barbàrie i el terror d`uns assassins que van jugar amb la vida d`un jove i amb els sentiments de tot un país de manera miserable. Uns dies en què ens sentim decebuts per tanta crueltat però que van suposar la unió de tots en un “ja n`hi ha prou”, no es pot posar preu a la llibertat i menys utilitzar una vida per a això. Quaranta-vuit hores en què tots vam ser una mica part de Miguel Ángel Blanco.
En Noves Generacions, els joves del Partit Popular, defensem uns principis i unes conviccions que passen per ser justos amb la memòria de Miguel Ángel Blanco i amb la de totes les víctimes del terrorisme.
El terrorisme és un atac frontal als valors essencials que presideixen la nostra convivència. És un atac a la pau, a la democràcia, a la llibertat i als drets inviolables de la persona. El terrorisme ha estat, sens dubte la més greu xacra que hem patit tots els espanyols. Però hem sabut resistir i vèncer a aquest setge.
Des Noves Generacions volem subratllar la important tasca que des del Govern es realitza per acabar amb aquesta realitat. La derrota del terrorisme, la derrota del projecte totalitari d`ETA, passa per la seva dissolució i pel lliurament d`armes sense cap tipus de concessió política ni negociació.
Aquest 12 de juliol, va néixer l`esperit d`Ermua, l`esperit de defensa de la pau i la llibertat, que va unir tots els demòcrates. Esperit que des Noves Generacions volem rememorar, una màxima a la qual mai renunciarem, la “generació de Miguel Ángel Blanco” i les generacions futures.