31 de desembre que no ens donin lliçons

El proper dia 31 de desembre es commemora la incorporació de Mallorca a la Corona d`Aragó pel rei Jaume I, amb aquest motiu la ciutat de Palma organitza una cerimònia a la Plaça d`Espanya el dia 30 en què es realitza la ofrena floral a la figura d`aquest rei.

Cada any el sector independentista s`apropia d`una festa que és de tots, intentarconvertir la festa de tots els mallorquins a una manifestació per la independència, en què la majoria de mallorquins som ultratjats únicament per no professar amb les seves pretensions sectàries.

Davant d`això, tenim el deure moral de demostrar una vegada més que som molts més els que creiem en la llibertat, que un no és més mallorquí i balear per odiar a la resta d`Espanya, és el moment de dir ben alt que som mallorquins, que som balears i que som espanyols, i estem orgullosos de ser-ho.

No acceptem lliçons del que som, i del que volem ser, per això, Noves Generacions de Palma participarà en els actes del dia 30, creiem que és important demostrar que aquests grups independentistes no representen en cap cas als joves de la nostra illa.

I com més siguem, més clar quedarà, per això ens agradaria que ens acompanyis aquest proper dijous, dia 30, a Plaça Espanya a partir de les 19:15 h. Ens trobarem davant de la seu del Banc de Crèdit Balear (Plaça Espanya).

Malgrat això, cal destacar que els darrers dies han aparegut en les xarxes socials comentaris que inciten a la violència cap als col.lectius independentistes. NNGG vol deixar clar que no té res a veure amb ells, i que nosaltres demostrem les nostres idees des del respecte a tot aquell que pensi diferent, la qual cosa ens enorgulleix.

Comptem amb tu. Dia 30, reivindica amb nosaltres la festa que és de tots!