Agustín Rosa imparteix un curs d`Oratòria

Agustín Rosa imparteix un curs d`Oratòria

Dijous passat, 6 de març, Agustín Rosa, doctorat en Comunicació Social, President del Club Internacional d`Oratòria (CIO) i autor del llibre “Hablar bien en público es posible, si sabes cómo”, va impartir un curs d`Oratòria als membres de Noves Generacions, a la Seu Regional del Partit, a Palma.

Més de quaranta joves de l`organització juvenil varen aprendre les tècniques bàsiques del bon orador, així com a reconèixer els errors més comuns que es cometen en una presentació. Rosa va destacar la importància de preparar una intervenció, va assenyalar tècniques per controlar la por a parlar en públic i d`adaptar la intervenció al temps necessari i disponible.

Durant les properes setmanes, Agustí Rosa es traslladarà fins a les illes de Menorca i Eivissa per a realitzar el curs als membres de Noves Generacions de les dues illes, seguint amb el compromís de la Junta Regional d`impulsar la formació dels afiliats, tant mitjançant ponents externs com a través dels coneixements dels propis membres de l`Organització.