Álvarez: “hem de donar suport al PP, única opció per a un futur en què els joves hi tenim molt en joc”

Álvarez: “hem de donar suport al PP, única opció per a un futur en què els joves hi tenim molt en joc”

Les candidates del PP Menorca al Senat i el Congrés, Joana Francis Pons Vila i Águeda Reynés, i el candidat de NNGG Balears, Pedro Álvarez van participar el passat dissabte en una trobada amb joves organitzat per NNGG Menorca. Els candidats van coincidir a destacar la importància d`aquestes eleccions per al futur del país i el futur dels joves i els han demanat que no es deixin endur per missatges populistes ni campanyes de màrqueting buides de contingut i de propostes.

Durant la trobada, de tu a tu en un to distès, Pons Vila va explicar la seva trajectòria professional i política i la feina que ha fet com a Senadora per Menorca. També ha fet una radiografia sobre la situació que s`està donant en aquests moments a Menorca i el que implicaria per al futur de Menorca si el Partit Popular no revalida l`acta de Senadora.

“Alguns pretenen que la veu del Senador de Menorca sigui una candidata que diu ser independent però que necessita els vots de Podem perquè sense ells no té prou suport per sortir escollida, i quan estigui a Madrid serà aquest partit qui li digui què ha de votar, encara que a ella no li agradi que li diguin que és de Podem, una cosa que als de Podem no els ha de fer molta gràcia, què pensaria el votant del Partit Popular si jo digués que no sóc del PP, ja que per què et presentes amb el PP si no ets del PP “, ha dit la candidata al Senat. Així, Pons Vila ha parlat de les campanyes de màrqueting i com alguns pretenen embrutar la imatge del líder del Partit Popular.

En aquest sentit, Águeda Reynés es va referir a la imatge dels polítics i la vella i nova política. “Vivim un moment en què la política està desprestigiada però hi ha d`haver persones valentes que facin el pas, cal que hi hagi persones que es puguin involucrar en un projecte en el qual creuen, no totes les persones som iguals, hi ha regidors en pobles petits que ni tan sols cobren, persones que estan a peu de carrer i que donen solucions als problemes diaris dels ciutadans, cal saber diferenciar entre els bons polítics i aquells que han utilitzat l`administració en benefici propi, no hi ha vella o nova política , hi ha dolents o bons polítics”. La candidata al Congrés va apel·lar al bagatge del Partit Popular enfront dels populismes.

Per la seva banda, Pedro Álvarez va animar els joves a participar de la política, a involucrar-se en projectes en els que creen i a defensar les seves idees amb total llibertat. Durant la seva intervenció, el secretari general de NNGG de Balears va explicar els seus inicis en política i ha assegurat que a ell ningú el va empènyer a vincular-se al Partit Popular, ho va fer perquè se sentia còmode amb una forma de pensar. Per això, va dir als assistents que “es tracta de votar una forma de treballar, es tracta de donar suport a un equip de persones capacitades i formades que són les que han d`assumir responsabilitats de govern pensant en el bé comú, ha quedat demostrat quin és el balanç del Partit Popular quan ha calgut gestionar una crisi i qui està preparat per afrontar un futur en què els joves ens juguem molt”.

Després de la conclusió de la trobada, en què van estar presents el president insular de Noves Generacions, Ramon Sintes, i el president insular del PP, Santi Tadeo, els joves de NNGG es van dirigir al centre de Maó a continuar amb la seva campanya política.