Àlvarez: “les connexions entre les Illes i la Península no són un luxe, sinó un dret dels joves balears”

Àlvarez: “les connexions entre les Illes i la Península no són un luxe, sinó un dret dels joves balears”

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears, mitjançant les xarxes socials, ha expressat aquests dies la seva preocupació per la nova situació referent al transport aèri creada per culpa de la fallida d`Spanair. Els joves del PP de les Illes s`han unit a la campanya #Menorcaexiste, que s`està duent a terme a la xarxa social Twitter, per reivindicar la necessitat d`un transport aeri digne per l`Illa.

El vicesecretari general d`Acció Política i Institucional de NG Balears, Pedro Álvarez ¨ha incidit en el fet de que encara que paregui escassa l`influencia d`Spanair, amb un 7% dels vols a les Illes, la tasca duta a terme per l`aerolínia durant aquests anys ha permès, per exemple, desplaçar milers de menorquins fins a Barcelona o Madrid. Álvarez ha destacar que “les connexions aèries entre les Illes i la Península no són un luxe, sinó un dret dels joves balears”, “gran part del futur de la nostra terra i dels nostres joves depèn de les connexions amb l`exterior, no hem de quedar aïllats”.

Per la seva banda, Manu Marquès, president de Noves Generacions de Menorca, ha declarat a les xarxes socials que “els menorquins feia anys que no teníem unes connexions tan deficients. Les administracions locals poca cosa poden fer, si no és posar doblers, fet inviable en aquests temps”. Marquès afegí que “Govern central, autonòmic, insulars, companyies aèries i societat s`han d`unir per tenir el que és just per Menorca. No tenim autopistes ni trens, i el nostre creixement depèn del transport aeri”.

Noves Generacions expressa la seva satisfacció per la tasca que està duent a terme el conseller de Turisme, Carlos Delgado, qui juntament amb el president del Govern, José Ramón Bauzà, s`uní amb la Mesa del Transport Aeri per cercar solucions a la problemàtica que tant ens afecta.