Anabel Curtó i Bàrbara Barceló, noves presidentes de Noves Generacions d`Andratx i de Felanitx

Anabel Curtó i Bàrbara Barceló, noves presidentes de Noves Generacions d`Andratx i de Felanitx

El Partit Popular d`Andratx va celebrar la nit del passat divendres la seva tradicional `pamboliada`, que va comptar amb l`assistència de 300 simpatitzants i militants, amb motiu de la presentació de la nova junta de Noves Generacions d`Andratx.

En el marc del procés de renovació i expansió de l`organització juvenil, va ser creada la nova junta de la localitat d`Andratx, que amb una trentena de membres, serà dirigida per la seva nova presidenta, Anabel Curtó, que amb 29 anys i natural de s`Arracó és regidora d`Educació, Cultura, Formació i Ocupació, per Ángel Hoyos, en el càrrec de vicepresident, i per Carmen Baeza, que amb 18 anys és estudiant de Magisteri i ostentarà el càrrec de secretària general. Després de l`acte de constitució dels membres de la recentment creada junta es van comprometre a seguir lluitant tant en l`àmbit polític com solidari, per millorar la vida dels veïns d`Andratx.

L`acte va comptar amb l`assistència del secretari general de NNGG de Balears, Pedro Álvarez, el president regional de NNGG, Andrés Ferrer i el secretari general del Partit Popular de les Illes Balears, Miquel Vidal.

RENOVACIÓ DE NOVES GENERACIONS DE FELANITX

Durant la mateixa jornada també es va procedir a la renovació de Noves Generacions de Felanitx, que durant tres anys més continuarà liderat per Bàrbara Barceló com a presidenta de l`organització juvenil, amb la col·laboració de Catalina Artigues com a secretària general.

Barceló es va comprometre públicament a lluitar per la visibilitat dels joves del Partit Popular al municipi, així com també a continuar col · laborant amb el PP felanitxer amb l`objectiu de millorar la localitat. Per la seva banda, Cati Civera, presidenta de NNGG de Mallorca, va convidar els joves felanitxers a “involucrar-se en la vida de NNGG, a lluitar per les seves idees des d`un prisma constructiu, ia difondre el missatge del Partit Popular”.

L`acte, que es va realitzar a la seu local del Partit Popular, va comptar a més amb la presència del president del PP de la localitat, l`alcalde Biel Tauler, el secretari general de NNGG de Mallorca, Joan Pau Reus, el vicesecretari de Comunicació de NNGG , Jesús de Miguel, i el secretari general de NNGG de Balears, Pedro Álvarez.