Andrés Ferrer: “Les mesures de Rajoy van totes en la mateixa direcció: la creació de llocs de treball, que és sens dubte el que necessiten els joves d`aquest país”

Andrés Ferrer: “Les mesures de Rajoy van totes en la mateixa direcció: la creació de llocs de treball, que és sens dubte el que necessiten els joves d`aquest país”

El president de Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears, Andrés Ferrer, ha afirmat que “les mesures de Rajoy van totes encaminades en la mateixa direcció: la creació de llocs de treball, que és sens dubte el que necessiten els joves d`aquest país “, després de les mesures anunciades pel president del Govern, Mariano Rajoy, en el passat Consell de Ministres, sobre l`Estratègia d`Empreniment i l`Ocupació Juvenil. En aquest sentit, Ferrer ha manifestat que NN.GG “som els que formem part de la generació més formada de la història i per això és necessari posar-nos al capdavant de la recuperació econòmica del nostre país”. Així, el president ha assegurat que “els joves som el motor del canvi, perquè tenim idees i volem per això liderar els reptes que tenim per davant”.

Ferrer ha destacat que des de l`associació juvenil celebren que durant l`últim any, tant el Govern Central, com el Govern Balear i la resta d`institucions “hagin posat les bases per a iniciar com més aviat millor la recuperació econòmica”. “Es tracta de mesures – ha afegit Ferrer – que van encaminades a l`estabilització de tots els indicadors econòmics que estaven en alerta i que ara amb la segona generació de reformes anunciades per Rajoy, es dirigeixen a la creació de llocs de treball”.

El líder juvenil ha explicat que aquest segon paquet de mesures inclou la contractació amb una reducció entre el 75% i el 100% de les quotes de la seguretat social per a menors de 30 anys sense experiència, la reducció del 100% de la quota empresarial a la seguretat social per a la contractació de joves de 30 anys, la creació de primera ocupació jove que incentiva la transformació de contractes temporals en indefinits amb la bonificació de 500 euros durant tres anys o de 700 euros en el cas de les dones i els incentius per contractes de pràctiques amb una reducció de la quota de seguretat social fins al 50%.

D`altra banda, Ferrer ha asseverat que els joves tenen moltes idees per dur a terme i “és per això que celebrem que el Govern fomenti l`activitat emprenedora”. En aquest sentit, Ferrer ha explicat la possibilitat que ofereix el Govern de crear una tarifa plana per a aquells joves que decideixin posar en marxa la seva pròpia empresa, “és per això que es crea una tarifa plana de 50 euros al mes, durant els sis primers mesos “.

El president de l`associació juvenil també ha destacat que s`estan duent a terme tota una sèrie de mesures que “tot i que no afectin directament els joves, són unes mesures molt positives, com és el cas de l`ampliació del pla de pagament a proveïdors o les línies de crèdit per a petites i mitjanes empreses “.

Segons Ferrer “volem deixar de pensar en el passat i mirar al futur, però si alguna cosa tenim clar és que no acceptarem ni una sola lliçó dels que ens van portar a aquesta situació i que hipotecar el nostre futur i el de les properes generacions”. Ferrer ha considerat que les Joventuts Socialistes no són els més indicades per donar lliçons “ja que quan ells governaven un de cada dos joves perdia la feina i ara vinguin a fer campanyes reivindicant llocs de treball per a la joventut”. És per això que Ferrer ha asseverat que es tracta de dues formes diferents de fer política, “una és la de treballar i preocupar-se per les necessitats reals de la ciutadania i l`altra és la de buscar l`enfrontament i la crítica persones cap als que tenen la responsabilitat de governar “.

Finalment, Ferrer ha explicat que des de l`organització juvenil “faran ús de les xarxes socials tenen com a finalitat que tots els joves facin d`altaveu del seu entorn i es beneficiïn d`elles”.