Andrés Ferrer participa a la Comissió de Presidents Regionals de NNGG d`Espanya

Andrés Ferrer participa a la Comissió de Presidents Regionals de NNGG d`Espanya

El president Regional de Noves Generacions de Balears, Andrés Ferrer, va participar durant el cap de setmana a la Comissió de Presidents Regionals de NNGG d`Espanya que ha tingut lloc a Badajoz. Aquest fòrum va servir per posar en comú d`objectius i per a la valoració del treball realitzat per les diferents directives autonòmiques durant els últims mesos.

La presidenta nacional de Noves Generacions, Beatriz Jurado, a l`inici d`aquesta trobada, va anunciar que NNGG presentarà la setmana que ve al Congrés i al Senat una iniciativa destinada a lluitar contra la desocupació juvenil a zones rurals, basada en mesures específiques en què l`organització està treballant de la mà dels ministeris d`Agricultura i Ocupació. Jurado va explicar que aquesta iniciativa contra l`atur jove en el medi rural s`ha estat analitzant aquesta setmana a Brussel·les sobre la base de les mesures que s`estan duent a terme en països del nostre entorn, a més d`estudiar els recursos amb què es poden comptar procedents de la Unió Europea.

Jurado va assenyalar que també s`estendrà aquesta iniciativa als parlaments autonòmics i als ajuntaments. “El que busquem des de Noves Generacions és plantejar el màxim nombre de propostes i col·laborar amb la societat en què vivim a través de mesures reals que tinguin un impacte real en la desocupació juvenil”, va puntualitzar.

Així mateix, la presidenta de NNGG va agrair a la ministra d`Ocupació, Fátima Báñez, l`aprovació de la tarifa plana de 50 euros de cotització durant els sis primers mesos per als emprenedors menors de 35 anys, una mesura que s`estima que arribi a 200.000 joves amb la finalitat que aquells que tinguin un projecte empresarial “puguin fer-ho a través de l`autoocupació i que en el futur puguin generar oportunitats per a altres joves”.

Això s`uneix, va apuntar, a altres mesures com la reforma laboral, que “acaba definitivament amb el contracte indefinit que era una xacra que crea una gran inseguretat als joves”, o “mesures com pagar a les empreses que contractin joves menors de 30 anys 3.600 euros o capitalitzar la cotització a la Seguretat Social”.

D`altra banda, Beatriz Jurado ha informat de l`augment d`afiliats a Noves Generacions en un 25 per cent durant l`any 2012, “un any difícil i res tranquil”, el que significa que “milers de joves a tot Espanya, en aquests moments tan difícils, segueixen apostant per formar part de les organitzacions juvenils “. En aquest sentit, va fer una crida a tots els joves perquè “omplin tots els Teixits representatius de la societat” ja que “hem de demostrar a tota la societat espanyola que els joves estem preparats i que els joves no tenim desil·lusió, sinó ganes i força de transformar aquesta societat en què vivim”.