Andrés Ferrer participa a la V Conferència de Presidents Regionals de Noves Generacions

Andrés Ferrer participa a la V Conferència de Presidents Regionals de Noves Generacions

Els passats dies 7 i 8 de febrer , va tenir lloc a Saragossa la V Convenció de Presidents Regionals de Noves Generacions d`Espanya, a la qual va assistir en representació de l`organització a nivell balear, el seu president, Andrés Ferrer.

Les jornades de treball van ser inaugurades per la presidenta del Partit Popular i del Govern d`Aragó, Luisa Fernanda Rudi, que, acompanyada del Secretari General del Partit, Octavio López, va animar als joves a seguir treballant al nivell que ho han fet fins ara.
Durant les reunions es van tractar diferents temes, com l`augment de afiliació que ha experimentat l`organització juvenil del Partit Popular a la majoria de les comunitats autònomes, superant els més de quaranta mil afiliats a tot Espanya, i el miler a les Illes Balears. Les dades reflecteixen l`augment d`un 2% del nombre d`afiliats a les illes durant l`any 2013.

D`altra banda, els presidents regionals de Noves Generacions van establir el calendari d`activitats per a l`any 2014, en el qual destaca la celebració de les eleccions europees que tindran lloc el proper 25 de maig i en el qual els joves del Partit Popular tindran un paper rellevant a causa de la importància de les decisions en matèria de joventut que es prenen a Europa.

Finalment, es van debatre els diferents temes d`actualitat i es van analitzar les dades d`ocupació juvenil a nivell nacional i de cada comunitat autònoma. En concret, a Balears, 2291 joves s`han beneficiat de la posada en marxa de l`Estratègia d`Emprenedoria i Ocupació Jove, i s`ha concedit a 1771 menors de 30 anys la tarifa plana de joves autònoms.

El President de Noves Generacions de les Illes Balears, Andrés Ferrer, ha afirmat la necessitat de donar a conèixer les bones dades d`ocupació juvenil i les diferents iniciatives que tant el Govern d`Espanya, com el Govern Balear, han posat en marxa. Ferrer ha posat èmfasi en la necessitat que es vagi a votar en els pròxims comicis europeus, ja que molts dels temes que afecten la joventut espanyola es decideixen ja al Parlament Europeu.