Andreu Ferrer participa en la III Comissió de Presidents de NG celebrada a Sevilla

Andreu Ferrer participa en la III Comissió de Presidents de NG celebrada a Sevilla

La presidenta de Noves Generacions d`Espanya, Beatriz Jurado, va anunciar que l`organització juvenil del Partit Popular està elaborant una proposta amb mesures concretes amb l`objectiu de ser incloses en el Pla d`Ocupació Jove, que va anunciar el president del Govern, Mariano Rajoy, el passat dilluns.

En roda de premsa, en què ha comparegut amb el president de NNGG d`Andalusia, Jurado ha explicat que aquest document sortirà de la III reunió de presidents regionals de Noves Generacions, celebrada aquest dijous a Sevilla, on també es van formular propostes en relació a la reforma laboral.

Aquestes propostes, segons va explicar Jurado, sorgiran de la reunió que mantenen des d`avui i fins demà tots els presidents autonòmics de NG a Sevilla, les quals estaran “orientades a l`autoocupació i la reforma educativa, a més de les relacionades amb la reforma laboral”. “La taxa d`atur juvenil és una vergonya”, va subratllar Jurat, que ha lamentat que se situï en el 55 per cent, mentre que l`emigració dels joves ha crescut un 22 per cent en l`últim any, el que al seu judici, ” fa pensar què ha fet la Junta en els últims anys, a part de polítiques de festa i conya “.

Noves Generacions de les Illes Balears ha estat representada per Andreu Ferrer, vicesecretari general d`Organització, qui en representació del president Llorenç Galmés, va traslladar a l`organització nacional el desig de Balears de contribuir a la reactivació econòmica i social que mereix el nostre país. Així mateix, el vicesecretari d`Organització va traslladar a l`equip liderat per Jurado un informe de gestió relatant totes les iniciatives dutes a terme per NG de les Balears en els últims mesos.

17 CONGRÉS NACIONAL DEL PARTIT POPULAR

NG comptarà amb 150 compromissaris al Congrés Nacional del PP, que se celebrarà a Sevilla del 17 al 19 de febrer, i ha presentat 200 esmenes a les comissions que es debatran en el conclave, va concloure Jurado.