Andreu Ferrer, Pedro Álvarez i Cati Civera formalitzen la seva candidatura entregant cent vint avals al COC

Andreu Ferrer, Pedro Álvarez i Cati Civera formalitzen la seva candidatura entregant cent vint avals al COC

Ahir horabaixa Andrés Ferrer va presentar a la seu regional, davant el president i la secretària del Comitè Organitzador del X Congrés, Oriol Font i Laura Montenegro respectivament, un total de cent vint firmes recollides durant aquestes setmanes en les diferents illes i poblacions que han anat visitant durant la seva ronda de contactes.

El candidat a la presidència de NNGG Balears, Andrés Ferrer, acompanyat pels candidats a la secretaria general, Pedro Álvarez, i a la vicesecretaria general, Cati Civera, va voler fer esment en el fet que “tot i que ja comptem amb més dels vuitanta avals necessaris per formalitzar la candidatura, l`objectiu és seguir visitant les juntes locals que ens queden i recaptant suports, volem que aquesta sigui la candidatura de tots”.

“Durant aquests dies hem tingut una magnífica acollida en la gran majoria de juntes locals i insulars. La nostra intenció amb vista al futur és que, mitjançant un contacte i el treball constant, la relació i la unió entre els membres d`aquesta organització juvenil s`enforteixi cada dia més”.

Després de donar registre d`entrada als avals, correspon al Comitè Organitzador revisar totes les signatures per confirmar la seva validesa. Finalment el COC informà que la d`Andreu Ferrer és l`única candidatura presentada en temps i forma.