Balears guanya pes en la nova Executiva de NNGG de Bea Fanjul

Balears guanya pes en la nova Executiva de NNGG de Bea Fanjul

El president del Partit Popular balear, Biel Company, s’ha reunit, avui dimarts, amb els tres nous integrants de Noves Generacions de les Illes Balears a l’Executiva Nacional de Bea Fanjul com a nova presidenta de Noves Generacions “amb la qual el PP de les Balears guanya pes”.

Les tres noves incorporacions són Catalina Maria Mascaró Bestard (Binissalem) com a Responsable de l’equip d’Acció Social (vicesecretària), Pedro Manuel Xucglá Escobar (Llucmajor) com a responsable Youtube NNGG Espanya (secretari executiu) i Sergio Llompart Duffet (Alcúdia) com a vocal de la Junta Directiva.

Amb tot, el president Company s’ha reunit amb els tres “per animar-los a seguir fent molta feina per les Balears” i ha fet especial èmfasi en que “si a nivell nacional tenim tant de pes és perquè estam fent les coses bé”. “Seguim en el camí de la moderació, l’exemplaritat i l’esforç”, conclou Company.

A la reunió també hi ha estat present el secretari general del PP balear, Toni Fuster, el president del Partit Popular de Mallorca, Llorenç Galmés, la presidenta de NNGG Balears, Marga Vicens, i el seu secretari general, Marc Álvarez.