Balears obté la millor representació de la història dins Noves Generacions

Balears obté la millor representació de la història dins Noves Generacions

El Congrés Nacional de Noves Generacions, que va tenir lloc a Sevilla, el cap de setmana passat va suposar la renovació dels òrgans de direcció de l`organització juvenil del Partit Popular, triant al vigués Diego Gago com a nou president nacional i a l`asturiana Reyes Hurlé com a secretària general.

Més d`una vintena de joves de Mallorca, Menorca i Eivissa van participar al XIV Congrés Nacional, que va comptar amb la participació del President Nacional del Partit, Mariano Rajoy; de la Secretària General, María Dolores de Cospedal; i dels vicesecretaris nacionals, Pablo Casado, Javier Maroto i Javier Arenas; entre d’altres. El Coordinador General, Fernando Martínez Maíllo, va anar l`encarregat de clausurar les jornades.

La nova estructura nacional incorpora a sis membres de Noves Generacions de les Illes Balears, que es reparteixen entre la Junta Directiva Nacional, el Comitè Executiu i per primera vegada en la història, en el Comitè de Direcció Nacional, amb la inclusió del palmesà Sergio Rodríguez, actual Vicesecretari d`Acció Política de NNGG de Balears.

Els vicesecretaris de Mobilització i de Relacions Juvenils, Santiago Mascaró (Alaior) i Margalida Vicens (Santa Margalida) ocupen les secretaries executives de Turisme i Oci, i de Models i Innovació Educativa, respectivament. Per la seva banda, els vicesecretaris d`Organització i Comunicació, Eric Jareño (Llucmajor) i Manuel Castella (Palma), s`incorporen al Comitè Executiu Nacional. Finalment, el President Insular de NNGG de Menorca, Ramón Sintes (Ferreries), fa el propi en la Junta Directiva Nacional.

El President de Noves Generacions de Balears, Andrés Ferrer, ha celebrat l`àmplia representació de l`organització insular en els nous òrgans de Direcció. “La presència de Balears en tots els òrgans nacionals, inclòs el Comitè de Direcció, és un reconeixement a la labor duta a terme per la nostra Comunitat durant els darrers anys”, ha afirmat Ferrer.