Balears participa a la Comissió Nacional de Presidents de Noves Generacions del PP

Balears participa a la Comissió Nacional de Presidents de Noves Generacions del PP

La presidenta de Castella-la Manxa i secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, va demanar als presidents regionals d`Noves Generacions del PP, que es van reunir el passat dimecres i dijous a Toledo amb motiu de l`inici de la precampanya electoral, que tornin la “il.lusió” als joves “sense enganyar a ningú”.

Així ho ha revelat l`presidenta nacional de NNGG, Beatriz Jurado, que va insistir que Cospedal va traslladar a l`organització “amb molt èmfasi” que tornin la “il.lusió” als joves i els ha demanat que apostin pel canvi que “fa falta” a Espanya i necessiten els espanyols. NG es va comprometre amb Cospedal que el seu esforç i implicació serà “absolut” i ho farà perquè està convençuda que els joves necessiten canvis i és conscient que la culpa de la seva situació és del president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, i del candidat socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba, segons ha dit.

Jurado va explicar que a dos mesos i mig de les eleccions generals l`organització juvenil inicia la precampanya electoral amb una estratègia clara: arribar a tots els joves d`Espanya amb missatges “clars” i propostes “concretes” en ocupació, habitatges i educació i fent-se ressò dels seus reivindicacions.

La delegació balear a la Comissió de Presidents va estar representada per Marga Prohens, adjunta a presidència de Noves Generacions de Balears i portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular al Parlament.