Balears participa al 17è Congrés Nacional del PP amb Andreu Ferrer i Jesús de Miguel com a compromissaris

Balears participa al 17è Congrés Nacional del PP amb Andreu Ferrer i Jesús de Miguel com a compromissaris

Noves Generacions del Partit Popular ha estat àmpliament representada aquest cap de setmana a Sevilla en el 17 Congrés Nacional del Partit Popular, que va ratificar a Mariano Rajoy com a president de la formació política amb més d`un 97% dels vots.

En el conclave les Balears han estat representades per Andrés Ferrer, vicesecretari d`Organització de NG Balears, i Jesús de Miguel, secretari executiu d`Acció Política, qui van acudir a Sevilla en qualitat de compromissaris. Al costat d`ells, més de cinc-cents joves de tot Espanya van participar a Sevilla en l`elecció de la nova Junta Directiva Nacional i en l`aprovació de les ponències del PP.

La presidenta de Noves Generacions, Beatriz Jurado, va subratllar la tasca dels joves del PP que han lluitat pel progrés del país “però no amb pancartes ni tendes de campanya” sinó “amb treball i propostes per una Espanya millor” i apostant per portar el Govern a Mariano Rajoy.

En la seva intervenció davant el plenari del XVII congrés del PP, Jurado assenyalà que el vot jove va ser clau en les eleccions generals i per això ha demanat als joves asturians i andalusos que donin el seu suport al PP en els comicis d`aquestes dues comunitats el proper 25 de març. NG va fer una defensa fèrria de les joventuts del Partit Popular i dels seus “valors i principis” i ha destacat el fet que el vot dels joves va ser clau per al canvi en les eleccions generals.

També es va assenyalar que són els joves els que més estan patint la crisi, com ho mostren les elevades xifres de l`atur, i la seva generació. Aquesta és la “herència que més ens ha de fer mal de totes” les que va deixar el govern anterior, va assenyalar Jurat, que va tenir paraules d`agraïment per al fundador del partit, Manuel Fraga, per confiar en el seu moment en una altra jove, Loyola de Palacio , que va ser la creadora de l`organització juvenil del PP.