Balears participa al I Torneig Nacional de Debat de Noves Generacions

Balears participa al I Torneig Nacional de Debat de Noves Generacions

Noves Generacions de les Illes Balears participa aquest cap de setmana a la I Lliga de Debat de l`organització juvenil a nivell nacional, que té lloc a Lleó, des de divendres, dia 21, a demà diumenge, 23 de novembre. L`equip balear ha aconseguit arribar, fins ara, a quarts de final, i aquesta mateixa tarda continuaran debatent.

La delegació balear està encapçalada pel President Regional de Noves Generacions, Andreu Ferrer; i pel vicesecretari d`Acció Política, Sergio Rodríguez, que actua com a capità de l`equip. Completen l`equip Leticia Rubira, de NNGG de Mallorca; Santiago Mascaró, de NNGG de Menorca; i Antonio Ramón, d`Eivissa

En la primera fase de la Lliga de Debat, l`equip de Noves Generacions de Balears s`ha enfrontat a les comunitats autònomes d`Astúries i el País Basc, debatent sobre la necessitat o no de mantenir el finançament públic als partits polítics. “Estem molt satisfets de poder participar en aquesta primera Lliga de Debat que posa en valor la implicació dels joves en política, i alhora, ens obliga a reflexionar sobre temes d`actualitat com el del sistema de finançament dels partits polítics”, ha declarat el capità del grup, Sergio Rodríguez.