Bauzá clausura la renovació de NNGG de Marratxí, després de l`elecció de Jaume Llompart com a nou president

Bauzá clausura la renovació de NNGG de Marratxí, després de l`elecció de Jaume Llompart com a nou president

El president del Partit Popular de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, ha clausurat la renovació de l`agrupació de Noves Generacions del municipi de Marratxí.

Silvia García ha donat pas a Jaume Llompart Caldés, elegit per unanimitat nou president de l`organització juvenil, davant la presència de la presidenta de NNGG de Mallorca i el president de NNGG de Balears, Cati Civera i Andrés Ferrer respectivament. Llompart ha rebut el càrrec amb “orgull i responsabilitat” i ha promès “treballar per i per al poble, potenciar les reunions mensuals i crear una rutina de treball per donar suport a la resta de juntes juvenils de les Illes Balears”. Durant la cloenda de l`acte, el president Bauzá ha agraït la feina “ben feta” de l`equip sortint, així com li ha donat l`enhorabona a Llompart pel repte a què s`enfronta i li ha ofert “el seu suport més absolut”.

D`altra banda, s`ha dirigit als joves de la formació i ha asseverat que “no hem de deixar que minories extremes i radicals es facin ni amb el carrer ni amb titulars”. Per contra, “algú que defensa les seves idees amb humilitat mereix respecte”. Així mateix, ha mostrat la seva preocupació pel fet que “certs extremistes trobin suport en comptes de repulsa a altres formacions polítiques”. “Quan el president d`una formació surt a rebutjar els actes de violència i demanar condemna i altres partits que han emparat determinades actuacions el qualifiquen de `irresponsabilitat`, dóna idea del tipus d`ideologia que representen”.