Bauzá: “Els joves sou qui veritablement podeu materialitzar el canvi que necessita Balears”

Bauzá: “Els joves sou qui veritablement podeu materialitzar el canvi que necessita Balears”

El president de Balears, José Ramón Bauzá, ha clausurat aquest matí la VI Escola d`Estiu de Noves Generacions, “Protagonistes del Canvi”, que s`ha celebrat a la platja de Son Bou, a Menorca.

Durant les jornades formatives, els participants han pogut assistir a l`exposició de ponències de diversa índole, entre les quals han destacat les temàtiques de l`educació, els drets humans i la influència de les noves tecnologies en la política actual. A més, l`organització dels joves del Partit Popular ha aprofitat el cap de setmana per homenatjar a totes les víctimes del terrorisme, especialment, als dos guàrdia civils que van ser assassinats fa dos anys a Palmanova, ja els setanta-vuit joves afiliats de les Joventuts Laboristes de Noruega, que van ser assassinats durant la celebració d`una escola d`estiu com la de NG de les Balears. Com a activitats complementàries, NNGG va oferir a la seva escola d`estiu un torneig de futbol interinsular i dues visites programades al Port de Maó ia La Cova d`en Xoroi.

L`acte de cloenda, que ha tingut lloc aquest matí, ha servit per treure les principals conclusions de les activitats realitzades durant els tres dies d`escola d`estiu. A la cloenda han assistit Chiqui de Sintas, batle de Ciutadella, Lluís Camps, batle de Es Castell, Àgueda Reynés, batlessa de Maó, Laila Llofriu, secretària primera del Parlament, José María Rodríguez, senador per les Balears, Juan Carlos Grau, diputat nacional, Santi Tadeo, president de Menorca, Marga Prohens, adjunta a presidència de NG i portaveu adjunta del Grup Popular al Parlament, Llorenç Galmés, president de Noves Generacions de Balears i José Ramón Bauzá, president de les Illes Balears, entre d`altres destacats dirigents .

El president regional del Partit Popular i del Govern autonòmic, José Ramón Bauzá, ha aprofitat aquesta trobada amb els joves per destacar la importància de l`educació com a eina per aconseguir el canvi que necessita la nostra societat i ha instat els assistents participar activament aquest canvi fent arribar el missatge del Partit Popular a tota la societat. “Els joves sou qui veritablement podeu materialitzar el canvi a través dels principis, els valors, els criteris, l`educació i el compromís, tot això basat en l`esforç. Us animo a formar part del canvi a través de l`educació”, ha afirmat Bauzá.

D`altra banda, el president de Noves Generacions de Balears, Llorenç Galmés, ha agraït als joves la seva activa participació en aquesta VI Escola d`Estiu i ha recalcat que NNGG no és una quota de partit, sinó una organització de joves compromesos amb el futur de les nostres Illes i ha emplaçat a seguir treballant per perpetuar el canvi que Espanya necessita el proper 20 de novembre.