Bauzá: “Invertir en Joventut és invertir en el futur de les Illes Balears”.

Bauzá: “Invertir en Joventut és invertir en el futur de les Illes Balears”.

El president regional del Partit Popular, José Ramón Bauzá, ha volgut destacar, amb motiu de la celebració avui del Dia Internacional de la Joventut, el paper fonamental que, al seu parer, tenen els joves en la societat balear. “Avui és un dia important per parlar de les polítiques de joventut, però han de ser-ho cada dia, ja que els joves requereixen d`accions concretes, ja que invertir en joventut és invertir el futur de les Illes Balears”.

Pel president popular “els joves són i seran un eix important per al nostre partit”. En aquest sentit, Bauzá ha recordat que el partit ha constituït una comissió de treball en matèria de joventut que està treballant amb la societat, al carrer i de manera propera als joves, per captar totes i cadascuna de les seves iniciatives.

Així, la potenciació d`una formació i una ocupació de qualitat, una veritable política d`habitatge que garanteixi l`emancipació real dels joves, el foment de l`R + D + I, una joventut compromesa amb l`esport i amb el voluntariat, entre altres, seran matèries prioritàries en el programa electoral del Partit Popular.

Bauzá ha considerat “inacceptable i molt preocupant” que un de cada dos joves de les Illes Balears no tingui feina, de manera que apel a una reactivació urgent de l`economia on es generi confiança en el sector privat.

D`altra banda, el coordinador de la Comissió de Joventut del PP, Alejandro Sanz, ha afirmat que “els joves han estat els principals oblidats pel govern d`Antich”. En aquest sentit, ha recalcat que s`ha de treballar des de tots els departaments del Govern perquè Balears surti de la cua de l`atur juvenil.

“Avui ser jove és més difícil que abans i això és gràcies al fet que les necessitats dels joves no han estat cobertes pel Pacte d`Esquerres”, de manera que per Sanz “els joves necessitem mesures urgents i governants que es prenguin seriosament els nostres problemes i necessitats “. En aquest sentit va recalcar que “Antich ja ha tingut prou temps per demostrar el seu compromís amb la joventut i no ho ha fet, de manera que ara és el moment de canviar per millorar, i aquest canvi només ve de la mà del Partit Popular presidit per José Ramón Bauzá “.