Bauzá: “Les idees, el compromís, els valors i la continuïtat han d`estar per sobre de la imatge i les enquestes de popularitat”

Bauzá: “Les idees, el compromís, els valors i la continuïtat han d`estar per sobre de la imatge i les enquestes de popularitat”

El president del PP de les Illes Balears i del Govern, José Ramón Bauzá, va intervenir ahir en la cloenda de la X Escola de Noves Generacions de Balears on, davant més de 100 joves, va apostar per posar les idees, el compromís, els valors, la continuïtat i els fets per sobre de la imatge i les enquestes de popularitat “.

El president va mostrar la seva preocupació perquè “si avui en dia en política donem més importància al tir de càmera que al contingut de missatge perdrem de vista el veritable objectiu d`un polític”, que passa per “defensar amb idees i sobretot amb fets, el que és millor per a la societat “. Per al president Bauzá, “si prima més la imatge que la idea, el tir de càmera que el compromís i les enquestes de popularitat que la convicció, no estarem actuant amb vocació de servei, cosa bàsica per a tot polític”. A més, els ha recordat que “ningú ens obliga a estar en política” i que qui ho fa “ha de treballar per i per als ciutadans”.

Per altra banda, es va lamentar que l`oposició “ens critiqui” mentre “presumeixen” de fer “el que el Partit Popular de Balears fa temps posant en pràctica”. Sobre això, van enumerar els dos congressos on el president Bauzá va posar en marxa per primera vegada el mecanisme un afiliat, un vot i el codi ètic que es compleix “estrictament”. “La societat es mereix confiar en els polítics i hem de demostrar-los que poden fer-ho i que hi ha una altra manera de fer política. Ens podem equivocar, però sempre hem de tenir clar que les decisions es prenen pensant en l`interès general. Seria més fàcil no prendre decisions i aplicar una política d`imatge i bones valoracions, però aquesta no és la nostra forma de treballar, nosaltres complim amb els nostres compromisos “.

Finalment, Bauzá, acompanyat pel president de NNGG de les Balears, Andrés Ferrer, va mostrar la seva satisfacció en veure els participants de l`Escola mostrar “la il · lusió, les ganes i la inquietud” que tenen per aportar “frescor i noves idees” a la política.

Així mateix, el president del PP d`Eivissa i del Consell, Vicent Serra, va participar en la clausura acompanyat per Antoni Ramon, president de NNGG d`Eivissa. Serra va fer èmfasi que totes les reivindicacions d`Eivissa “s`han aconseguit”. Respecte d`això, ha enumerat la nova Llei de Finançament dels consells, o el fet que la Llei del Sòl compti en el seu text final amb les peticions fetes des de la Illa. Més avançat que “estem molt a prop d`aconseguir el traspàs de competències en promoció turística “, cosa que per a Serra” havia estat molt reivindicat, però mai s`havia aconseguit”.