Beatriz Jurado, candidata a la presidència de NG, exposa les seves propostes per a l`organització juvenil

Beatriz Jurado, candidata a la presidència de NG, exposa les seves propostes per a l`organització juvenil

Aquest cap de setmana, coincidint amb la Convenció Nacional del Partit Popular que s`ha celebrat a Palma, Beatriz Jurado, candidata a la presidència nacional de Noves Generacions s`ha desplaçat a Balears acompanyada pel seu nombre 2, Javier Dorado, per exposar les línies mestres del seu projecte per a l`organització juvenil.

Beatriz Jurado, cordovesa, amb 27 anys té una dilatada trajectòria política, en la qual destaca la presidència dels joves del Partit Popular de Còrdova i la presidència regional de NG d`Andalusia que exerceix des de 2009. Per la seva banda, Javier Dorado, gallec, amb 22 anys és qui segurament exercirà la secretaria general; compta també amb una extensa trajectòria dins de l`organització juvenil, havent estat vicepresident de NNGG de Vigo, president provincial de NG de Pontevedra i des de 2010 ostenta la presidència regional de Noves Generacions a Galícia.

Els candidats al XIIIè Congrés Nacional de Noves Generacions van exposar davant la junta directiva regional de l`organització a Balears les línies mestres del seu projecte per a l`organització política juvenil. Entre les seves propostes destaquen l`ampliació de la franja d`edat per a la pertinença a NG, per igualar a les altres organitzacions juvenils polítiques del Partit Popular Europeu, incentivar la joventut espanyola a participar en política com l`únic camí per transformar la societat, l`esperit emprenedor i la formació, lluitar contra l`elevada taxa d`atur a Espanya, la més alta de la UE, reivindicant les propostes de NNGG, i lluitar perquè Mariano Rajoy arribi el 2012 a la Moncloa.

Previsiblement, abans de la celebració del XIIIè Congrés Nacional de Noves Generacions, que es durà a terme a Saragossa i en què Balears té 34 compromissaris, Beatriz Jurado i Javier Dorado tornaran a Balears per reunir-se de nou i de forma més detinguda amb la formació juvenil que lidera el president regional Llorenç Galmés, que és autor de la Ponència d`Economia i Ocupació que es presentarà al Congrés Nacional.