Beatriz Jurado, candidata a la Presidència nacional de NG: “Zapatero ha deixat a la cuneta a milers de joves”

Beatriz Jurado, candidata a la Presidència nacional de NG: “Zapatero ha deixat a la cuneta a milers de joves”

La presidenta de Noves Generacions d`Andalusia, Beatriz Jurado, ha presentat avui la seva candidatura a la Presidència nacional de Noves Generacions, que es decidirà en el XIII Congrés Nacional de NG, els propers dies 15 i 16 d`abril, a Saragossa.

Durant la roda de premsa, Beatriz Jurat ha subratllat que el president del Govern Central, José Luis Rodríguez Zapatero, “ha deixat a la cuneta a milers de joves i ha aconseguit que siguem una generació que vivim pitjor que els nostres pares. Zapatero és el pitjor enemic de la joventut a Espanya”.

Igualment, la candidata a la Presidència de Noves Generacions s`ha mostrat convençuda que les oportunitats i el futur “vindran de la mà de Mariano Rajoy i del Partit Popular”, que sabran resoldre els problemes i afrontar els reptes de la nostra societat “com ja va fer a Espanya” en els seus vuit anys de govern.

Per Beatriz Jurado, l`atur juvenil, que arriba al 44 per cent a Espanya, és la major preocupació que tenen els joves espanyols en l`actualitat. Per això, ha destacat que presenta la seva candidatura a la Presidència de Noves Generacions per treballar a donar respostes reals i concretes al veritable problema que viuen els joves espanyols que, “a més de Zapatero, és l`atur que patim”.

En aquest sentit, Jurado ha destacat que en el pròxim Congrés de Noves Generacions no només es conformarà la Direcció nacional, sinó que té un objectiu i un contingut: arribar al major nombre de joves “perquè s`uneixin al nostre projecte d`il•lusió i confiança en el canvi “i plantejar respostes concretes als problemes dels joves.

La candidata a la Presidència de NG, que ha comparegut en roda de premsa acompanyada de tots els presidents autonòmics de Noves Generacions, ha assegurat que les 17 comunitats autònomes i les 2 ciutats autònomes s`han unit a “aquest projecte, estem junts per afrontar, de manera coordinada, amb ganes i amb il.lusió, els reptes que té la nostra societat “.

D`altra banda, Beatriz Jurado ha assegurat que els joves del Partit Popular estan preparats per afrontar els problemes reals així com obligats “a liderar el futur del nostre país”. Així, ha convidat els joves a que “ens segueixin en aquest camí perquè puguem construir una nova societat tots junts”.

“Amb l`objectiu d`arribar al major nombre de joves, afrontem i afronto personalment aquesta etapa fins el proper Congrés. Després d`aquest Congrés, si tenim la confiança de tots els compromissaris, seguirem treballant amb la mateixa entrega i dedicació i la mateixa passió i il.lusió que fins ara hem vist en els nostres companys, amb Nacho Uriarte i Ángel González al capdavant “, ha finalitzat.