Beatriz Jurado, ha denunciat que l`Executiu socialista es vol “desfer dels joves espanyols”

Beatriz Jurado, ha denunciat que l`Executiu socialista es vol “desfer dels joves espanyols”

La presidenta nacional de l`organització juvenil del Partit Popular, Beatriz Jurado, ha denunciat que l`Executiu socialista es vol “desfer dels joves espanyols”, convidant-los a abandonar Espanya i prometent treball fora de les nostres fronteres, en lloc de lluitar perquè els joves puguin tenir futur dins del país.

En aquest sentit, Jurado ha assenyalat que la pàgina web del Ministeri de l`Interior convida a marxar a Alemanya, així com en la de la Conselleria de Treball a Alemanya, on s`han signat acords recentment perquè els joves que s`han format al nostre país puguin marxar allà a treballar davant la falta d`oportunitats a Espanya. “Estem formant grans professionals perquè tot el talent s`hagi de marxar fora de les nostres fronteres”, ha lamentat Jurado.

D`altra banda, la presidenta de NG va recordar que la taxa d`atur juvenil espanyola és la més alta de tota la Unió Europea, de manera que cal un Govern que s`atreveixi a proposar mesures necessàries i urgents per millorar el mercat laboral espanyol, en lloc d`animar els joves a marxar fora deixant família i amics, com ja es va fer fa 40 anys.

“L`Executiu es limita a dir que a Espanya no tenim possibilitats però no ens ofereix oportunitats”, ha sentenciat Jurat, que va assegurar que els joves necessiten un “líder que realment confiï en el seu potencial per treure Espanya de la crisi, en lloc d`abandonar-a la seva sort fora del país “.