Beatriz Jurado: “Serem políticament incorrectes per transformar la societat”

Beatriz Jurado: “Serem políticament incorrectes per transformar la societat”

La presidenta de Noves Generacions del Partit Popular, Beatriz Jurado, va ser ahir contundent al final de la Junta Directiva Nacional de NG, “serem políticament incorrectes per transformar la societat”, cosa que considera “la nostra obligació com a joves”.

Així es va mostrar Jurado després de la reunió del col.lectiu juvenil, celebrada a la seu nacional del PP, on ha destacà que des de NG “començarem la precampanya amb moltíssima força”, una cita que tindrà lloc després de la Convenció Nacional del PP que se celebrarà a Màlaga entre els dies 6 i 8 d`octubre. La presidenta de NG ha recalcat que “volem arribar als joves”, amb la finalitat de “fer fora els socialistes del Govern, que prou mal ens han fet ja”.

Entre les propostes que Jurado ha presentat per arribar a la joventut espanyola, destaca “la realització de quatre fòrums, amb la mateixa temàtica que els que setmanalment està realitzant el Partit Popular en diversos punts del nostre país, però dirigits als més joves”. Aquests fòrums, ha explicat la presidenta de Noves Generacions, “es celebraran a Sevilla, Galícia i Salamanca”, als quals es suma un celebrat aquesta setmana a València.

Així mateix, la presidenta ha indicat que “llançarem cuarenta mesures sobre ocupació, educació, habitatge i reforma de l`Administració Pública”, les quals ajudaran a que “sigui possible aquest canvi de mentalitat necessari a l`hora de gestionar els recursos i interessos del nostre país”. La dirigent ha destacat que, però, tant laprecampaña com la campanya seran “molt austeres, on les xarxes socials jugaran un paper fonamental”.

Beatriz Jurado ha recordat que els últims anys de govern socialista ens han deixat com a herència “estar al capdavant en fracàs escolar, en atur juvenil i en desencís absolut dels joves espanyols”. Per això, la dirigent considera que “la joventut necessita que es connecti amb ells”, buscant “les fórmules i formes necessàries perquè així sigui”. “Noves Generacions té un objectiu clar”, ha conclòs, “que Rubalcaba no sigui qui marqui el futur de la joventut espanyola”.

Per la seva banda, Llorenç Galmés, com a líder dels joves del PP a Balears, ha afirmat que “l`organització balear s`esforçarà al màxim amb un únic objectiu, arribar a tots els joves de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera per transmetre`ls el missatge de canvi i esperança que es mereixen, perquè els balears, com la resta dels joves espanyols, mereixen un futur millor “.