Campanya de NNGG per rebutjar la bunquerització dels llots tòxics de Ferreries

Campanya de NNGG per rebutjar la bunquerització dels llots tòxics de Ferreries

Noves Generacions del Partit Popular es suma a les exigències i iniciatives llançades pels grups populars del Consell Insular de Menorca i el Parlament de les Illes Balears, que mostren el rebuig a la idea del Govern de les Illes Balears de confinar nou mil tones de llots tòxics de la depuradora de Ferreries.

Des de l`organització juvenil del Partit Popular a Menorca s`ha llançat en el dia d`avui la campanya `NO #ReservaLodosfera` a les xarxes socials amb la finalitat de denunciar les mentides del Pacte de Progrés i exigir més sensibilitat per part de la Conselleria de Medi Ambient amb la figura de la Reserva de la Biosfera de Menorca. Al llarg del dia s`han publicat diverses infografies i un vídeo basat en la popular sèrie “The Simpsons”, amb l`objectiu de fer una crida a la reflexió i en favor de la sostenibilitat.

Ramon Sintes, president de Noves Generacions de Menorca, afirma que “no podem consentir que Podem i MÉS converteixin Ferreries i Menorca en un cementeri de fangs tòxics contaminants. Vivim en una Reserva de Biosfera i conservar-la és responsabilitat de tots”. Així mateix ha afegit que “és l`hora que partits polítics, ecologistes i societat deixem de banda el partidisme i defensem la nostra illa i les figures que li han donat especial protecció i projecció”

NNGG aposta per la proposta plantejada pel grup de consellers insulars, que es basa en l`exportació dels llots fora de l`illa perquè siguin tractats de forma adequada i es permeti la regeneració de l`entorn de Ferreries, envoltat per horts i redols d`alt valor ecològic.

El video i les infografies de “NO #ReservaLodosfera” poden trobar-se als perfils socials de Noves Generacions de Menorca i de les Illes Balears.