Campanya de NNGG per rebutjar la bunquerització dels llots tòxics de Ferreries

Campanya de NNGG per rebutjar la bunquerització dels llots tòxics de Ferreries
  • Post category:General

Noves Generacions del Partit Popular es suma a les exigències i iniciatives llançades pels grups populars del Consell Insular de Menorca i el Parlament de les Illes Balears, que mostren el rebuig a la idea del Govern de les Illes Balears de confinar nou mil tones de llots tòxics de la depuradora de Ferreries.

Des de l`organització juvenil del Partit Popular a Menorca s`ha llançat en el dia d`avui la campanya `NO #ReservaLodosfera` a les xarxes socials amb la finalitat de denunciar les mentides del Pacte de Progrés i exigir més sensibilitat per part de la Conselleria de Medi Ambient amb la figura de la Reserva de la Biosfera de Menorca. Al llarg del dia s`han publicat diverses infografies i un vídeo basat en la popular sèrie “The Simpsons”, amb l`objectiu de fer una crida a la reflexió i en favor de la sostenibilitat.

Ramon Sintes, president de Noves Generacions de Menorca, afirma que “no podem consentir que Podem i MÉS converteixin Ferreries i Menorca en un cementeri de fangs tòxics contaminants. Vivim en una Reserva de Biosfera i conservar-la és responsabilitat de tots”. Així mateix ha afegit que “és l`hora que partits polítics, ecologistes i societat deixem de banda el partidisme i defensem la nostra illa i les figures que li han donat especial protecció i projecció”

NNGG aposta per la proposta plantejada pel grup de consellers insulars, que es basa en l`exportació dels llots fora de l`illa perquè siguin tractats de forma adequada i es permeti la regeneració de l`entorn de Ferreries, envoltat per horts i redols d`alt valor ecològic.

El video i les infografies de “NO #ReservaLodosfera” poden trobar-se als perfils socials de Noves Generacions de Menorca i de les Illes Balears.