Cap felanitxer sense poder menjar; NNGG recull més de 300kg d`aliments per a les families més afectades per la crisi.

Cap felanitxer sense poder menjar; NNGG recull més de 300kg d`aliments per a les families més afectades per la crisi.

La junta local de Noves Generacions de Felanitx, encapçalada per la seva nova presidenta Bàrbara Barceló, va dur a terme una nova activitat lúdica al seu municipi.

El passat diumenge 26, aprofitant la gran afluència del mercat setmanal del poble de Felanitx, la junta local dels joves del PP felanitxer va organitzar una gran activitat de caire lúdic, benèfic i humanitari, fent una recollida d`aliments per a les families de Felanitx que es troben en una situació precària degut a la crisi econòmica. A l`acte hi assistiren la presidenta de la junta local de Noves Generacions, Bàrbara Barceló, el batle del municipi, Biel Tauler, l`adjunta a presidència regional, Marga Prohens, i el president de Noves Generacions de les Illes Balears, Llorenç Galmés.

Durant la jornada, els joves del Partit Popular de Felanitx recolliren més de 300kg que posteriorment foren repartits entre totes les persones que reclamaren ajuda. Noves Generacions agraeix a tots els veïnats de Felanitx la seva cooperació en aquest important acte de cooperació, caritat i humanitat.