Cati Civera aplaudeix les mesures d`ajustament de Bauzá que inclouen el tancament del CJIB

Cati Civera aplaudeix les mesures d`ajustament de Bauzá que inclouen el tancament del CJIB

Noves Generacions de Balears vol expressar el seu total suport a les mesures d`ajust de l`executiu de José Ramón Bauzá, qui al costat del vicepresident econòmic Aguiló, va presentar recentment el Pla d`Equilibri de les Illes Balears.

Aquest pla, que inclou el tancament del Consell de la Joventut de les Illes Balears, suposa prendre mesures dràstiques per aturar l`enorme dèficit que assumeix la nostra comunitat autònoma després del pas del Pacte de Progrés per les principals institucions de les Illes.

Segons Cati Civera, vicesecretària general de Participació Juvenil, “si bé clausurar qualsevol fòrum de participació juvenil podria considerar una notícia negativa, els joves no podem donar l`esquena a les mesures d`ajust, ja que amb elles, va part del nostre futur”. La responsable regional d`associacionisme va voler destacar que “al llarg d`aquests últims anys el CJIB, amb l`enorme presupueso que compta, no ha demostrat la seva utilitat cap als joves”.

Finalment Civera es va lamentar “que la immensa majoria dels joves hagin conegut l`existència del Consell de la Joventut el dia del seu tancament, i tot això gràcies a l`escàndol protagonitzat principalment per organitzacions polítiques d`esquerres i nacionalistes per qui s`ha tancat el xiringuito, demostra la nul·la incidència i importància que al llarg d`aquests anys ha tingut la institució en la joventut balear”.