Cent joves participen a la Trobada Jove de NNGG d`Eivissa amb els candidats a les eleccions del 26J

Cent joves participen a la Trobada Jove de NNGG d`Eivissa amb els candidats a les eleccions del 26J

Més de 100 joves de tots els municipis d`Eivissa van assistir ahir a la nit a la Trobada Jove, una trobada que va servir perquè els membres de Noves Generacions poguessin dialogar amb els candidats al Congrés i Senat, José Vicente Marí Bosó i Santiago Marí, als qui van realitzar diverses preguntes i van plantejar les seves inquietuds i propostes sobre la política nacional.

L`acte va servir per constatar, en paraules del candidat al Congrés, Marí Bosó, “que el Partit Popular és un partit jove, que està al costat dels joves, i que ells són part essencial del nostre present, pels quals anem a treballar amb il•lusió, bandejant la ira i la por que llancen en els seus missatges altres partits”. En aquest sentit va incidir que “ser jove no és ser del passat ni d`abans del Mur o Tiananmén, ser jove és plantar cara, és protagonitzar el present. Enfront d`altres partits que ofereixen polítiques per a la joventut com si aquesta fos un problema que arreglar, nosaltres proposem una visió jove de totes les polítiques: parlem de progrés, d`avançar, de créixer i d`il•lusionar-se amb un projecte en comú en el qual els joves són protagonistes”.

Entre els temes que els assistents van plantejar als candidats, van destacar l`economia, la corrupció i l`educació. En matèria de corrupció, els candidats van assenyalar que la seva preocupació és la de tots i els van explicar les mesures que s`han pres des del Partit Popular de Balears, algunes pioneres en aquesta matèria, per combatre-la. La no inclusió d`investigats en les llistes i la Llei de Transparència, entre unes altres, han estat algunes de les mesures adoptades pel PP durant aquests anys, com a clau per a la regeneració democràtica que està duent a terme la formació: “cal aprendre dels errors, corregir-los sense excuses i avançar. Tenim projecte, tenim il•lusió i molta gent preparada treballant per dur-ho a terme”, va assenyalar Marí Bosó.

El candidat al Senat, Santi Marí, va explicar que en matèria educativa és necessari aconseguir un gran pacte educatiu que permeti donar estabilitat al sector educatiu, al marge dels canvis als governs, “alguna cosa pel que des del PP d`Eivissa estem ja treballant amb la proposta de Pacti per els Illes i el document de la qual de pacte educatiu estem analitzant per fer propostes perquè ens sembla una base sòlida i molt adequada per donar forma a aquest gran pacte en educació que reclama la societat”.