Civera, Sintes i Álvarez representen Balears a la Junta Directiva Nacional de NNGG celebrada ahir a Madrid.

Civera, Sintes i Álvarez representen Balears a la Junta Directiva Nacional de NNGG celebrada ahir a Madrid.

Noves Generacions del Partit Popular de Balears va participar ahir, divendres 12 d`abril, a la Junta Directiva Nacional de l`organització juvenil celebrada a Madrid, representats pels presidents insulars de NNGG de Mallorca i Menorca, Cati Civera i Ramon Sintes, respectivament, i pel secretari general de NNGG de Balears, Pedro Álvarez.

Durant la reunió del màxim òrgan nacional entre congressos, la presidenta nacional, Beatriz Jurado, va anunciar una propera campanya d`afiliació a la formació juvenil, que es farà amb l`objectiu de seguir creixent i apostant per les idees de la joventut en plena crisi. Així mateix Jurado, acompanyada pel secretari general nacional Javier Dorado, van anunciar el nou protocol d`afiliació, que de forma pionera mitjançant la col·laboració de les altres organitzacions territorials, permetrà l`afiliació de milers de joves d`entre 16 i 18 anys a Noves Generacions. Per la seva part els vicesecretaris nacionals d`Acció Política i de Formació anunciaren la continuació de la campanya “Formador de Formadors”, que amb l`objectiu d`augmentar i estendre els coneixements que tenen els afiliats i simpatitzants de NNGG, suposa optimitzar recursos i donar valor afegit a la formació juvenil.

Per la seva part el president de NNGG de Menorca, Ramon Sintes, va anunciar una bateria d`activitats que se celebraran els pròxims sis mesos, amb l`objectiu de commemorar el 20 aniversari de la declaració de l`illa de Menorca com a Reserva de la Biosfera. Sintes va proposar a la Junta Directiva Nacional la cloenda dels actes commemoratius amb una gran convenció sobre Joventut i Medi Ambient, que es duria a terme a mitjans d`octubre a l`illa.

El secretari general de NNGG de Balears, Pedro Álvarez, va expressar el seu total suport i el de l`organització balear al president provincial de NNGG de Castelló, Gonzalo Bautista, que arran de la campanya “Em volen adoctrinar”, molt similar a la nostra campanya “Prou manipulació”, ha estat durament criticat i assetjat a través de les xarxes socials. Així mateix Álvarez va posar Noves Generacions de Balears a disposició de Maria Fuster, candidata a la presidència de la Youth of European People`s Party, organització juvenil del PP Europeu, que “encarna els valors que més interessen a la joventut europea, progressista i liberal del segle XXI “.

Finalment la presidenta insular de Mallorca, Cati Civera, juntament amb el secretari general regional, van anunciar a la direcció nacional de Noves Generacions la culminació dels processos de renovació de les juntes locals, quedant totalment renovada l`estructura orgànica de NNGG de Balears.