“Compromesos amb el futur”, nova campanya d`afiliació de NNGG d`Eivissa

“Compromesos amb el futur”, nova campanya d`afiliació de NNGG d`Eivissa

“Compromesos amb el futur”, nova campanya d`afiliació de NNGG d`Eivissa

Noves Generacions d`Eivissa, en la seva tasca a favor de la promoció i la recerca de joves motivats en la millora de la societat insular i la política, ha llançat avui un vídeo on els seus principals dirigents, amb nom i cognoms, donen la cara per lluitar contra la desafecció social que actualment pateix la política.

L`organització insular llança la seva campanya partint de la convicció que vivim en l`era de joves millor formats de la història, i que precisament són ells els que han de traçar les línies d`actuació en el futur. En paraules del president de NNGG d`Eivissa, Toni Ramon, “no ens podem permetre perdre les idees de tants joves talents. Són aquests el que han de formar part de la política, hem de trencar amb la barrera que separa la joventut de la política”. Així mateix, el president insular ha afegit que “Noves Generacions és una organització plural, oberta i disposta. Aquí, qualsevol amb bones intencions i bones idees és benvingut”.

Per això mitjançant aquest vídeo promocional, NNGG obre les portes de la seva seu insular amb l`ànim d`apropar la política als joves, de reivindicar una vegada més llibertat d`expressió individual i col·lectiva, i de fer veure que cada jove amb vocació és una oportunitat de millora social.

Pots veure el vídeo pitjant a l`icona de YouTube que hi ha en aquesta notícia, visitant els nostres perfils oficials a Facebook i Twitter, o bé al següent link:

http://www.youtube.com/watch?v=RUQkByPCsV8