Conclou el IV torneig Sant Sebastià de NNGG de Palma amb un gran èxit de participació

Conclou el IV torneig Sant Sebastià de NNGG de Palma amb un gran èxit de participació

Més de cent joves afiliats i simpatitzants han participat en el IV Torneig de Sant Sebastià-Ciutat de Palma que cada any organitza Noves Generacions del Partit Popular de Palma amb motiu de les festes patronals de la capital balear. L`esdeveniment anual ha tingut lloc a les instal · lacions MyC Sports Montesión.

En el torneig de pàdel han participat, entre d`altres, el president regional de NNGG, Andrés Ferrer, el conseller de Salut, Benestar Social i Família, Martí Sansaloni i el Secretari General de NNGG Balears, Pedro Álvarez.

El torneig ha estat guanyat per Eugenio Dorce i Pere Gelabert, que van disputar la final contra Juan Sánchez i José Antonio Espinos. El president del Partit Popular de Balears, José Ramón Bauzá, i el president de la Junta Territorial del PP de Palma, José María Rodríguez, van acompanyar als participants durant gran part de la trobada. Tots els inscrits han estat obsequiats amb una samarreta en record de la trobada, que suma ja la seva quarta edició i que només va haver de ser suspès temporalment a causa de les adverses condicions meteorològiques.