Ubicació

Horaris

Convocat el XII Congrés de Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears ha convocat, a través de la seva Junta Directiva Regional, la celebració del seu XII Congrés Regional, que es durà a terme a Palma els pròxims 11 i 12 de desembre.

El congrés triarà un nou president, que substituirà a l’actual presidenta, Margalida Vicens, que ha ostentat el càrrec des de l’XI congrés celebrat el 2017. Els afiliats de NNGG Balears podran implicar-se en el debat i aprovació de les ponències d’estatuts i política; aprovar o censurar l’informe de gestió de l’executiva sortint; i participar de manera activa en l’elecció del futur líder de la formació juvenil.

Poc abans de concloure la Junta Directiva, la presidenta regional ha agraït la feinada de tots els militants de l’organització, ja que sense ells «tot el que hem fet i aconseguit pels joves de Balears no hauria estat possible», i ha fet una crida a la participació activa en el XII Congrés, “a on podem reivindicar que Noves Generacions és l’organització juvenil més gran de les Illes Balears, amb presència a més llocs que cap altra, per tant tenim una entitat representativa de la diversitat i riquesa de les nostres illes”.

NNGG ha aprovat la proposta del Comitè Organitzador del Congrés (COC), integrat per Llorenç Perelló (Alaró), president; Catalina Mascaró (Binissalem) vicepresidenta, Pere Ferrer (Selva), secretari; i Marina Fernández (Binissalem) i Miquel Alzina (Es Castell), com a vocals.

També s’han aprovat les dues propostes de ponències. La ponència política serà impulsada per Maria Ramis (Llubí), Xim Todo (Maó), Dani Juan (Santa Eulàlia des Riu) i Pau Mercadal (Marratxí) com a coordinador; mentre que la ponència d’Estatuts serà realitzada per Sergi Llompart (Alcúdia), Maria Antònia Barceló (Campos), Tobal Pons (Es Mercadal) i Miquel González (Inca) com a coordinador.

Del XII Congrés de NNGG Balears haurà de sortir una organització enfortida i renovada per continuar treballant per la participació activa dels joves en la política i en la defensa dels interessos de la societat, que requereix un canvi de direcció urgent i ha de treballar perquè Marga Prohens sigui la propera presidenta del Govern de les Illes Balears, única candidata capaç de capgirar la situació.