Convocat el 7è Congrés de Noves Generacions de Menorca

Convocat el 7è Congrés de Noves Generacions de Menorca
  • Post category:Menorca

La Junta Insular de Noves Generacions de Menorca es va reunir ahir per aprovar la data en què se celebrarà el VII Congrés Insular que tindrà lloc el proper 3 de novembre. Els membres de la Junta van aprovar també el reglament del Congrés i els membres que formaran part del Comitè Organitzador del Congrés.
 
Javier López ha estat nomenat president del COC, Cristóbal Salord serà el secretari, i Iván Pineda, Cristina Sintes i Dani Mercadal vocals. D`altra banda, Josep Olives ha estat designat coordinador de la Ponència Política i Ángela Rovellada coordinadora de la Ponència de Reglament d`Organització. Les ponències es penjaran a la pàgina web www.ppmenorca.es el dia 22 d`octubre i s`obrirà un termini d`una setmana per a presentació d`esmenes.
 
Un cop aprovat el reglament i constituït el Comitè Organitzador del Congrés s`obre el termini per presentar candidatures a president de Noves Generacions de Menorca, amb data límit a 4 d`octubre. Totes les candidatures s`hauran de presentar acompanyades d`un mínim de 22 avals.
 
Més de 100 afiliats de Noves Generacions del Partit Popular de Menorca estan cridats a participar al VII Congrés Insular en què es votarà el president i la llista que l`acompanyarà durant els propers tres anys.