Convocat el 7è Congrés de Noves Generacions de Menorca

Convocat el 7è Congrés de Noves Generacions de Menorca

La Junta Insular de Noves Generacions de Menorca es va reunir ahir per aprovar la data en què se celebrarà el VII Congrés Insular que tindrà lloc el proper 3 de novembre. Els membres de la Junta van aprovar també el reglament del Congrés i els membres que formaran part del Comitè Organitzador del Congrés.
 
Javier López ha estat nomenat president del COC, Cristóbal Salord serà el secretari, i Iván Pineda, Cristina Sintes i Dani Mercadal vocals. D`altra banda, Josep Olives ha estat designat coordinador de la Ponència Política i Ángela Rovellada coordinadora de la Ponència de Reglament d`Organització. Les ponències es penjaran a la pàgina web www.ppmenorca.es el dia 22 d`octubre i s`obrirà un termini d`una setmana per a presentació d`esmenes.
 
Un cop aprovat el reglament i constituït el Comitè Organitzador del Congrés s`obre el termini per presentar candidatures a president de Noves Generacions de Menorca, amb data límit a 4 d`octubre. Totes les candidatures s`hauran de presentar acompanyades d`un mínim de 22 avals.
 
Més de 100 afiliats de Noves Generacions del Partit Popular de Menorca estan cridats a participar al VII Congrés Insular en què es votarà el president i la llista que l`acompanyarà durant els propers tres anys.