Convocat l’XI Congrés de Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears

Convocat l’XI Congrés de Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears ha convocat, a través de la seva Junta Directiva Regional, la celebració del seu XI Congrés Regional, que es durà a terme el pròxim 23 de setembre a Palma.

Aquest congrés ha d’elegir el nou president i secretari general, càrrecs ostentats durant els últims anys per Andrés Ferrer i Pedro Álvarez respectivament.

La junta directiva ha aprovat el Reglament del Congrés que, entre altres coses, estableix un mínim de 60 avals vàlids per poder optar a la presidència de NNGG i determina com se celebrarà la jornada.

Els afiliats de NNGG Balears podran implicar-se en el debat i aprovació de les ponències d`estatuts i política; aprovar o censurar l`informe de gestió de l`executiva sortint; i participar de manera activa en l`elecció del futur líder de la formació juvenil.

El secretari general, Pedro Álvarez, ha afirmat que per l`executiva sortint “acaba una etapa carregada d`il·lusió i projectes, en la qual hem comès nombrosos encerts i errors i que ha suposat un repte apassionant carregat de vocació i aprenentatge”. Així mateix ha afegit que “el projecte que es configuri a partir del 23 de setembre ha de comptar amb tots per aconseguir recuperar la il·lusió dels joves illencs i tornar el PP al Consolat de la Mar”.

Poc abans de concloure la Junta Directiva el secretari general ha agraït la implicació de tots els militants de l`organització i ha fet una crida a la participació activa en l’XI Congrés, “amb la mirada fixa en el joc net, el debat sa i l’impuls de propostes valentes i d`interès general, que reivindiquin NNGG com la principal organització juvenil de les Balears”.

NNGG ha aprovat la proposta del Comitè Organitzador del Congrés (COC), integrat per Sergio Rodríguez (Palma), president; Carmen Cañellas (Marratxí), secretària; i Joan Carrasco (Ciutadella), Daniel Marí (Santa Eulària des Riu) i Miguel González (Inca), com a vocals.

També s`han aprovat les dues propostes de ponències. La ponència política `Joves, endavant`, que serà impulsada per Tania Marí (Sant Joan de Labritja), juntament amb Cati Porsell (Andratx) i José Manuel Caro (Palma). I la ponència d`Estatuts, redactada i coordinada per Toni Ferragut (Biniali), Xim Todo (Maó) i Lourdes Roca (Palma).

De l`XI Congrés de NNGG Balears haurà de sortir una organització enfortida i renovada per continuar treballant per la participació activa dels joves en la política i en la defensa dels interessos de la societat, que requereix un canvi de rumb urgent en l`acció de govern duta a terme des de les principals institucions de Balears.