“Dalmau és irresponsable i inconscient, l`herència socialista és l`hipotèca de tots els ciutadans de les Illes Balears”

“Dalmau és irresponsable i inconscient, l`herència socialista és l`hipotèca de tots els ciutadans de les Illes Balears”

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears lamenta profundament la campanya i les declaracions fetes pel secretari general de Joventuts Socialistes, que afirma que el Partit Popular és el responsable de la destrucció de mil llocs de feina.

Per a l`organització política juvenil, en paraules del seu vicesecretari d`Acció Política i Institucional Pedro Álvarez, “Dalmau és un irresponsable i un inconscient, les seves declaracions són un atac a l`inteligència de qualsevol ciutadà que sap que el Pacte de Progrés deixà Balears a més de vuitanta mil persones sense feina i un deute total d`uns sis mil milions d`Euros”.

En referència a les acusacions de destrucció de llocs de treball, Noves Generacions recorda que l`any 2007, quan el Pacte arribà a les institucions, l`estructura governamental es doblà, augmentant el nombre de conselleries, direccions generals, gerents, subgerents i empreses públiques, amb un únic objectiu, contentar a totes les parts signants d`un pacte antinatura i perjudicial per les Illes. Per a NG, aquest fet és un de tants de la nefasta política econòmica i institucional que ens ha duit a la situació actual.

En paraules de Pedro Álvarez, respecte la participació dels socialistes a les manifestacions sindicals en contra del Govern Bauzá, “les JSIB juguen un paper molt clar, són els agitadors del PSIB, els que fan la feina bruta sense cap tipus de vergonya ni dignitat. Noves Generacions dóna tot el seu suport a l`iniciativa de reduïr el nombre d`alliberats sindicals ja que, en temps de crisi, tots ens hem d`estrényer el cinturó. I quan hi ha institucions de caire social que duen mesos sense cobrar degut a la situació econòmica, cal prioritzar”.

El vicesecretari d`Acció Política i Institucional afegí que “ni entrarem a fer demagògia barata ni som contraris a l`acció sindical, simplement es tracta d`una qüestió de prioritats; quan el PSOE deixa al relleu un deute de sis mil milions d`Euros, situació que suposa la pràctica suspensió de pagaments, s`ha de fer un exercici de responsabilitat i afrontar la situació en benefici dels col·lectius més desafavorits”.

Per la seva banda, el president regional de Noves Generacions i diputat al Parlament, Llorenç Galmés, ha afegit que “dóna la sensació que JSIB pretén que el Govern del PP continuï la línia del d`Antich, gastar, gastar i gastar sense tenir en compte que, al final, qui assumeix les conseqüències som els ciutadans d`aquesta comunitat. Vull recordar que l`herència socialista és l`hipoteca de tots els balears. El Govern de José Ramón Bauzá, amb aquests ajustaments, només pretén garantir el futur de les nòmines, l`educació i l`assistència social, és a dir, el progrés i el benestar de la Comunitat”.

Noves Generacions de les Illes Balears recorda que el Partit Popular i José Ramón Bauzá es presentaren a unes eleccions amb un programa polític rigorós, que com a Govern, es complirà, ja que aquest és el compromís que es va adquirir a les urnes. Partit Popular i Noves Generacions sempre han apostat per l`educació i l`atenció als desafavorits, que són els dos pilars fonamentals per poder evolucionar com a societat.