des de menorca celebrem el dia internacional de la joventut

Amb motiu d’aquest dia, que es celebra avui 12 d’agost, des de Noves Generacions de Menorca, volem fer palès el nostre reconeixement a totes les institucions i organitzacions que arreu del món lluiten i s’esforçen per fer que els joves poguem exercir els drets que ens són inherents, així com poder disfrutar de les facilitats que se’ns ofereixen, sobretot aquí on ens ha tocat viure en comparació amb altres llocs del món.
Nosaltres, com a organització juvenil, intentem defensar allò en el que creim, per tal que els joves de la nostra illa tinguem els recursos i les facilitats que ens mereixem, dins la mesura del possible. Avui, per desgràcia, vivim un moment difícil de travessar per tots, però és obligat recordar avui, que els joves som qui més notam el moment actual, i som qui més patim els efectes de la crisi, ja sigui directa o indirectament. Els joves som un col·lectiu dels més vulnerables, juntament amb els nostres majors, ja que ens trobam molts de noltros en un impasse entre acabar la nostra formació (qui té la sort de poder-ho fer) i arribar a tenir una feina estable, necessària pel desenvolupament de la nostra vida.
D’açò n’hauriem de ser més conscients tots, i sobretot qui té poder de decisió, com són les Administracions i els seus responsables. Hem de ser més conscients de que fer una aposta pels joves de la nostra illa és fer-lo pel nostre futur, dels nostres fills i néts. Els joves som el futur, i som el millor capital que hi pot haver per afrontar els reptes que ens vénen. Apostar per la formació, amb una Universitat de qualitat, apostar per al transport assequible, apostar per la creació de treball i amb contractes més estables, apostar per als joves emprenedors, apostar per la nostra illa en tots els seus aspectes i en els joves i en que poguem desenvolupar-nos en la nostra vida en general és apostar pel futur. Pel futur de tots.
Per açò, és la millor aposta que podem fer, i des de Noves Generacions volem fer aquesta crida en un dia com avui i en uns moments com aquests. Entre tots som millors i no ens podem permetre deixar perdre aquesta oportunitat.