Donarem suport a tot el que estigui relacionat amb el Pacte per l`Educació, reforç a estudiants i finançament

Donarem suport a tot el que estigui relacionat amb el Pacte per l`Educació, reforç a estudiants i finançament

El Grup Parlamentari Popular ha mostrat avui la seva voluntat de consens davant una moció en matèria educativa que presentarà demà el PSM en el ple. La portaveu del GPP, Mabel Cabrer, acompanyada per la portaveu adjunta, Marga Prohens, ha destacat que “entre els 12 punts dels quals consta, recolzarem aquells relatius a promoure el Pacte per l`educació, a treballar per millorar el sistema de finançament educatiu, mantenir els programes de reforç i suport o respectar el compromís d`excel·lència i evitar la crispació dins dels centres considerant a l`alumnat el centre del sistema educatiu”.

Per contra, la popular ha assegurat que hi haurà altres punts “on no aconseguirem el consens com els relatius al projecte lingüístic dels centres o la posada al dia dels pagaments, alguna cosa que, a causa de la situació econòmica actual, lamentablement no podem fer”.

Cabrer ha aprofitat que aquesta setmana estan organitzades diverses manifestacions en els centres educatius per insistir que “des del Govern es vetllarà perquè es compleixi la normativa vigent que vetlla pels drets i deures dels alumnes i es respectarà al màxim la situació dels menors”.