Dorado: “som la veu de la nostra generació per resoldre els problemes dels joves”

Dorado: “som la veu de la nostra generació per resoldre els problemes dels joves”

El secretari general nacional de Noves Generacions, Javier Dorado, ha destacat avui, durant l`obertura de la I Intermunicipal de NNGG a Múrcia, que l`organització juvenil és “la veu de la nostra generació per resoldre els problemes dels joves”. El dirigent popular ha recordat que “fa un any de les eleccions municipals, fa un any del canvi de rumb en les polítiques del nostre país gràcies als ciutadans i al treball de tots”.

En la seva intervenció, Dorado ha afegit que “NNGG va a demostrar sempre que les responsabilitats públiques no són un fi, són un mitjà per escoltar i per solucionar”. De la mateixa manera, ha valorat que “Múrcia és un exemple per NNGG perquè aposta pels joves”.

“Noves Generacions també s`indigna, però ho fa posant-se a treballar, reunint-se per buscar solucions per als joves i intentar, des dels municipis, ajudar la gent a sortir de la crisi”, ha destacat.

En la inauguració de la I Intermunicipal de NNGG també ha intervingut el vicesecretari general d`Economia i Ocupació de NNGG, Fernando López Miras, que ha afirmat que “som un partit que es basa en el municipalisme”. Així mateix, López Miras ha subratllat que “el municipalisme és la base de tota política”, ja que “els ajuntaments són l`administració més propera als ciutadans”.