El Comitè de Direcció de NNGG Balears es renova

El Comitè de Direcció de NNGG Balears es renova

Noves Generacions Balears incorpora deu afiliats al Comitè de Direcció per a renovar la formació. La presidenta de NNGG, Marga Vicens, i el secretari general, Marc Álvarez, han decidit actualitzar l’organització de la institució per a continuar treballant per un “projecte d’esperança per als joves de Balears, Espanya i Europa”.

El Comitè de Direcció tindrà noves vicesecretàries com la de Relacions Insulars, la d’Organització o la de Formació, Estudis i Igualtat. Així mateix, hi haurà nous adjunts a la presidència com Lluís Cerezo, Rafa Pastor, Miquel Ramis i Xavi Carralero. NNGG seguirà amb una línia reivindicativa a l’hora de continuar treballant per als joves i la ciutadania balear en general.

En els pròxims dies, el nou Comitè de Direcció es reunirà per a començar a treballar en les accions que es realitzaran durant 2020. Cal destacar que Noves Generacions és l’organització política juvenil més nombrosa, amb més de 1600 afiliats a la Illes. Per això, vol continuar creixent per a tenir cada vegada una veu més forta per a reclamar davant les institucions totes les mesures que mereixen els joves de Balears.