El Comitè Organitzador posa a disposició dels afiliats el Reglament i el formulari de recollida d`avals per a la presentació de candidatures a la Presidència

El Comitè Organitzador posa a disposició dels afiliats el Reglament i el formulari de recollida d`avals per a la presentació de candidatures a la Presidència

El Comitè Organitzador del X Congrés de Noves Generacions de Balears s`ha reunit avui horabaixa per primera vegada amb l`objectiu de donar inici als preparatius del Congrés, que el pròxim 30 de juny congregarà a l`Escola d`Hoteleria de la UIB als afiliats de l`organització juvenil amb l`objectiu de triar a la seva nova directiva.

El president de l`organisme, Oriol Font, acompanyat per diversos membres d`aquest, ha afirmat que “la nostra tasca és fer del X Congrés un acte democràtic i exemplar; vetllarem per damunt de tot per la imparcialitat de la nostra Organització”. Font ha destacat que “a partir d`aquesta tarda a la nostra pàgina web estan disponibles els formularis oficials per a la recollida d`avals de les candidatures al Congrés, així com el propi reglament que vam aprovar a la Junta Directiva de dimecres passat”. “Així mateix, des del COC convidem a tots els afiliats que vulguin participar activament en el X Congrés a que es llegeixin el Reglament, que serà el nostre full de ruta fins al pròxim dia 30”.

Des del Comitè Organitzador s`ha incidit en la necessitat de presentar abans del 15 de juny 80 firmes d`afiliats per poder optar a la presidència. Quant a les ponències, estaran disponibles en les juntes locals i la pàgina web nnggbalears.es també a partir de dia 15 de juny. La data màxima perquè els candidats presentin les seves llistes és dia 29 de juny.

Finalment Font ha convidat als més de mil afiliats de l`organització juvenil a participar en el X Congrés, que amb caràcter assembleari, serà un gran exercici de Democràcia interna.

DOCUMENTS ADJUNTS:

– Reglament X Congrés Regional
– Composició del Comitè Organitzador del Congrés
– Formulari Recollida Avals