“El Congrés Regional de Noves Generacions de Balears tindrà lloc el proper 30 de juny”

“El Congrés Regional de Noves Generacions de Balears tindrà lloc el proper 30 de juny”

L`actual president de Noves Generacions del Partit Popular de Balears, Llorenç Galmés, acompanyat per l`adjunta a presidència, Marga Prohens, i pel president del Comitè Organitzador del Congrés, Oriol Font, ha informat avui que el X Congrés Regional de l`organització tindrà lloc el proper 30 de juny a l`Escola d`Hostaleria de la Universitat de les Illes Balears.

La convocatòria del Congrés va ser aprovada per unanimitat durant la celebració ahir d`una Junta Directiva Regional extraordinària. Galmés ha explicat que la direcció de l`organització ha convocat aquest Congrés “per donar pas a gent jove, amb projectes i il·lusions noves”, a diferència, ha dit, “del que ocorre en les Joventuts Socialistes, que converteixen els seus càrrecs en vitalicis”.

Així mateix, ha apuntat que “tindrà caràcter assembleari, per la qual cosa comptaran amb dret a vot els més de 1000 afiliats de NNGG, repartits per les quatre illes”. Galmés s`ha mostrat orgullós “per haver pogut dirigir aquesta organització durant els últims anys amb l`única finalitat de defensar els interessos dels joves d`aquesta comunitat”.

“Amb aquest Congrés dono per finalitzada una etapa personal, per la qual cosa agraeixo a tots els afiliats de l`organització el treball realitzat durant aquesta etapa; als companys del partit el seu suport incondicional, i als mitjans, els qui durant aquests anys, ens han permès fer públic el nostre missatge”, ha conclòs.

Per la seva banda, el recentment nomenat president del Comitè Organitzador, Oriol Font, ha confirmat que “per a la presentació de candidatures serà necessària la presentació de 80 avals i la data límit per postular-se a la presidència serà el 15 de juny”. “L`objectiu d`aquest Comitè és impulsar, coordinar i dirigir totes les accions relacionades amb el Congrés, així com garantir la transparència del procés electoral, vetllar per la igualtat de drets de tots els candidats i la neutralitat de l`organització”.

Així mateix ha confirmat que durant la celebració del mateix es debatran i aprovaran tres ponències: d`Estatuts, coordinada per Sergio Rodríguez, la d`Acció Política, coordinada per Jesús de Miguel, i la de Joves de segle XXI, coordinada per Marga Sastre. Aquestes ponències estaran disponibles per a tots els afiliats a partir del 14 de juny per a que, d`acord amb el Reglament del X Congrés, es puguin presentar esmenes.