El Conseller d`Hisenda i el Director General de Pressupostos es reuneixen amb NNGG

El Conseller d`Hisenda i el Director General de Pressupostos es reuneixen amb NNGG

Dijous passat, dia 20 de novembre, Noves Generacions es va reunir amb el Conseller d`Hisenda i Pressupostos del Govern Balear, José Vicente Marí; i el Director General de Pressupostos, Miquel Miralles; que van explicar als joves del Partit els Pressupostos Generals de la Comunitat per a l`any 2015.

Marí va explicar que els pressupostos de l`any que ve suposaran un total de 4036 milions d`euros, la qual cosa implica un augment del 4’14% respecte als de l`exercici anterior, amb una previsió de creixement del 2% per les Illes Balears. El conseller va recordar que ha estat gràcies a l`esforç que han realitzat els ciutadans i a les mesures de contenció de la despesa pública aplicades pel Govern, com la reestructuració de l`Administració, la qual cosa ha permès afrontar el nou exercici econòmic amb uns pressupostos consolidats, responsables i que garanteixen la solidaritat i els serveis socials, que en el que porten de legislatura han augmentat en un 55%.

El conseller d`Hisenda va explicar la reforma fiscal anunciada pel President, José Ramón Bauzá, al Debat de l`Estat de la Comunitat, que suposaran una rebaixa en les aportacions de l`IRPF a tots els contribuents, així com la baixada dels impostos de successions, de patrimoni i de vehicles de segona mà.

Finalment, Marí va agrair als joves de Noves Generacions que hagin donat la cara per les decisions difícils que el Govern ha hagut de prendre, animant-los a seguir explicant tot el que s`està duent a terme per aconseguir la recuperació econòmica de la nostra Comunitat.

El Secretari General de Noves Generacions, Pedro Álvarez, va agrair a Marí i a Miralles la seva disposició per reunir-se amb la formació juvenil del Partit.

Per la seva banda, el President Regional, Andrés Ferrer, va animar als assistents a contraposar les dues formes de governar que hem tingut al capdavant de la Comunitat: una en la qual es malbaratava i no es pagava el que es devia; i una altra en la qual es paga a menys de seixanta dies i s`ha dut a terme una reducció important de la despesa de l`Administració. Ferrer va assegurar que “els ciutadans sabran triar en les properes eleccions entre els qui només saber criticar i els qui estan resolent els problemes reals dels ciutadans”.