El Partit Popular de les Illes Balears renova les seves candidatures al Congrés i al Senat amb nou membres de Noves Generacions.

El Partit Popular de les Illes Balears renova les seves candidatures al Congrés i al Senat amb nou membres de Noves Generacions.

Una vegada més el Partit Popular de Balears i el seu líder i president del Govern autonòmic, José Ramón Bauzá, han demostrat la seva confiança en Noves Generacions de Balears a l`hora d`elaborar les candidatures a les pròximes eleccions generals del 20 de novembre.

En total nou membres de la formació juvenil del Partit Popular han estat inclosos en les candidatures al Congrés i al Senat. Després de la celebració de la Junta Directiva Regional del PP el president de NG Balears, Llorenç Galmés, ha afirmat que “per a Noves Generacions és un orgull saber que el Partit Popular té en compte als joves de la seva formació”. Galmés ha afegit que “tot i que els integrants de les llistes no ocupin llocs de sortida, aquí estaran per fer sentir la veu de la joventut balear davant els futurs diputats i senadors, ja que aquest és el nostre principal objectiu en política”.

Pel que fa al Congrés, sis són els candidats de Noves Generacions; Àgueda Carbonell (Muro), Toni Bauzá (Palma), Gemma Sastre (Palma) i Bernat Vallori (Escorca) per Mallorca, Javi Ferrer (Santa Eulàlia) per Eivissa i Manu Marquès (Ciutadella) per Menorca. Pel que fa al Senat, NG compta amb candidats suplents en les tres circumscripcions; Miguel López (Palma) per Mallorca, Sandra Fernández (Eivissa) per les Pitiüses i Gemma Fernández (Es Migjorn Gran) per Menorca.

Noves Generacions de Balears agraeix al Partit Popular que hagi tingut tant en compte la seva joventut a l`hora de renovar les candidatures al Parlament espanyol, al mateix temps que afirma que, tal com ha fet sempre, continuarà defensant als joves de Balears.