el pp balear se suma a la campanya de peticio de donacio de sang amb motiu del dia mundial del donant

El proper dilluns, 14 de juny, és el “Dia Mundial del Donant de Sang”. Un dia amb el qual es vol celebrar i agrair la tasca de tots els donants de sang, a través de la col.laboració desinteressada s`aconsegueixen salvar moltes vides.
Segons les dades del Banc de Sang i Teixits, Balears ha augmentat un 13% les donacions de sang en els dos últims anys. Un fet molt positiu que posa de manifest el gran nivell de solidaritat dels ciutadans de les Illes.
El Partit Popular de Balears vol sumar-se a la celebració d`aquest dia, i per això vol traslladar la petició de col.laboració que es realitza des del Banc de Sang. “És fonamental que es difongui l`important que és que cada dia, durant tot l`any, més de 200 persones s`apropin a donar”
Així, el president regional, José Ramón Bauzá, anirà a donar sang a la unitat mòbil que es situarà el dilluns a la Plaça d`Espanya de Palma, a les 17 hores.

Per a més informació:
http://www.fbstib.org/noticias/noticia.es.html?tIte=el-14-de-juny-es-el-teu-dia-celebra-el-dia-mundial-del-donant-de- sang & citi = 748