El President Bauzá clausura la IX Escola d`Estiu

El President Bauzá clausura la IX Escola d`Estiu

El President del PP de les Illes Balears i del Govern, José Ramón Bauzá, va clausurar el passat diumenge la IX Escola d`Estiu de NN.GG, que s`ha celebrat aquest cap de setmana al Port d`Alcúdia. Bauzá ha dit als joves que “el repte que teniu és aportar idees per canviar les coses”. “Ser part del canvi. El vostre objectiu ha de ser aquest, no un càrrec. Esteu en una formació política a la qual es ve a treballar per unes idees, no a per un càrrec. No a per un sou. Aquí no es ve a per un càrrec, es ve a aportar treball i idees “, ha emfatitzat.

Per al President balear, estem en un procés de canvi profund, les coses no podien seguir igual, “i en un procés de canvi dels joves, inconformistes per naturalesa, han de tenir un lloc important, heu d`aportar idees que contribueixin a canviar les coses, un canvi que parla de llibertat i de veritable servei públic per contribuir a millorar la societat”.

Bauzá ha reiterat la seva aposta per la millor educació i formació, i ha recordat que “sabeu que al meu entendre a la política s`ha d`arribar format, i que s`ha de tenir independència. Si esteu aquí és perquè us agrada la política, perquè us agrada el servei públic … Però si voleu ser uns bons servidors públics, i alhora voleu contribuir a la regeneració política, no penseu en càrrecs ni en terminis curts. Primer va la formació”.
A més, el president popular va animar els joves a aportar les seves idees a la formació, perquè segons la seva opinió, “tots els canvis necessiten cert idealisme, el vostre idealisme. No tingueu objeccions ni pors, volem sentir les vostres idees, les vostres propostes. No jugueu un paper secundari, perquè si voleu teniu un important a jugar “. I és que per al president, les NNGG del Partit Popular han de jugar aquest paper. “Us demano que sigueu atrevits per aportar idees. Per millorar la societat, per treballar per la llibertat, per millorar els drets de les persones, i per millorar el treball que fem actualment a les institucions, això és el que esperem de vosaltres “.

Finalment, José Ramón Bauzá, va repassar els últims indicadors econòmics que indiquen que “des de la prudència i amb la màxima cautela, perquè encara queda molt per fer, anem pel bon camí”. Que la comunitat porti 8 mesos reduint l`atur, que els índexs de confiança empresarial s`hagin triplicat, o l`últim informe de conjuntura econòmica, publicat ahir mateix, segons el qual Balears manté les taxes de creixement de l`any passat davant de les taxes negatives de Espanya i Europa, són algunes de les dades que va destacar el President.

La Presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, també va participar en l`acte de clausura de l`Escola, amb el President de NNGG de les Illes Balears, Andrés Ferrer, i la Presidenta de la formació juvenil a Mallorca, Cati Civera. Salom es va mostrar molt orgullosa que els joves vulguin participar en la vida política, i els va considerar “valents”, pels moments de dificultat actuals.

A més, va reivindicar, davant dels que diuen que s`han perdut els valors, que això no és cert, “si es refereixen als que hem heretat i ens han inculcat els nostres avis, als de l`esport, la companyonia … aquests valors ni han perdut ni caduquen “. Salom va demanar als joves que se sentin orgullosos de pertànyer al PP, i els ha instat a “dir no als polítics corruptes, revelaros contra la corrupció, perquè no tots els polítics som iguals”.

Finalment, el president de NNGG de Balears, Andrés Ferrer, va reivindicar el paper dels joves que pertanyen a la formació. “Som joves als que ens agrada divertir-nos, però davant del tedi o el passotisme, els joves de NNGG ens apuntem a un partit polític perquè volem canviar les coses”.