El president regional de NG, diputat al Parlament

El president regional de NG, diputat al Parlament

El Grup Parlamentari Popular comptarà a partir aquesta setmana amb cinc nous diputats, després del nomenament dels diferents directors generals del Govern de les Illes Balears. Antònia Estarellas, Marga Ferrando, Federico Sbert i Núria Riera, de la llista al Parlament per Mallorca, han renunciat al seu escó, així com Margaret Mercadal, que concorria a la llista per Menorca. En el seu lloc i per ordre de llista entren a formar part del GPP Aina Maria Aguiló, Francisco Mercadal, el president regional de NG, Llorenç Galmés, Antònia Vallès i Manuel Monerris.

Per primera vegada en la història del Partit Popular, el president de Noves Generacions de les Illes Balears assumeix el càrrec de diputat, donant així la veu de milers de joves de les Balears que es senten representats per la nostra organització juvenil. Llorenç Galmés, natural de Santanyí, és Llicenciat en Ciències Econòmiques i especialista en Dret Urbanístic i Ordenació del Territori. Des de 2007 és Primer Tinent d`Alcalde de Santanyí i regidor d`Economia, Hisenda, Interior, Urbanisme i Obres Públiques. Presideix NG de les Balears des de 2008.

Amb el jurament de Galmés com a diputat ja són quatre els representants de Noves Generacions integrats en el Grup Parlamentari Popular. Són Marga Prohens Rigo, adjunta a presidència de NG Balears, Alejandro Sanz, vocal de NG Balears, Jaume Fernández, secretari de NG Eivissa, a més del mateix president regional.