El PSOE fa màrqueting publicitari enlloc de solucionar els problemes dels joves

El PSOE fa màrqueting publicitari enlloc de solucionar els problemes dels joves

El secretari general de Noves Generacions, Ángel González, ha acusat el Govern de fer “màrqueting publicitari” en lloc de solucionar els problemes reals dels joves. Així ha assenyalat que el govern socialista es troba molt allunyat de la realitat dels joves i no es preocupa per la situació en què viuen.

Durant la seva intervenció en la Comissió d`Igualtat al Congrés dels diputats, González va demanar explicacions al Govern per les subvencions lliurades per part del ministeri d`Igualtat a una revista publicada per Joventuts Socialistes, una cosa que se surt del marc legal vigent pel finançament de partits i d`associacions.

A més, el diputat nacional del PP va assegurar que “el PSOE té un grau tan obsessiu per marcar com ha de ser la joventut que ja no en tenen prou amb dir com hem de viure, ara també on hem d`exercir els nostres drets i obligacions”. “No hi ha respecte a la llibertat i la pluralitat, el psoe té una obsessió gairebé patològica per dir-nos a tots els ciutadans d`aquest país com hem de viure”, ha afirmat.

Finalment González ha lamentat que aquesta sigui l`única generació que no compti amb un pla de joventut, amb una situació que fa que el 42% dels joves es troben a l`atur, i on els joves tinguin més o menys oportunitats segons la província en que visquin.