El secretari general de NNGG, Pedro Álvarez, participa al VIII Seminari per a Joves Polítics organitzat pel Ministeri de Defensa

El secretari general de NNGG, Pedro Álvarez, participa al VIII Seminari per a Joves Polítics organitzat pel Ministeri de Defensa
  • Post category:Espanya

Noves Generacions de Balears, a través del seu secretari general Pedro Álvarez, va estar present aquest cap de setmana al VIII Seminari per a Joves Polítics “Seguretat i Defensa”, organitzat per l`Institut Nacional d`Estudis Estratègics, depenent del Ministeri de Defensa.

Les jornades, celebrades a Miraflores de la Serra, tenien com a objectiu transmetre a la joventut dels principals partits polítics espanyols, la necessitat de mantenir i fomentar les polítiques de seguretat, defensa i prevenció, per així, conrear entre les organitzacions polítiques juvenils sensibilitat cap els desvalorats cossos de defensa i intel·ligència del nostre país. Aquests cursos acadèmics es transmeten tambén a periodistes i professors de l`escola pública, amb l`objectiu de sensibilitzar a tota la societat.

Durant el seminari, a més de realitzar una visita guiada a la Brigada Acorazada XII “El Goloso”, situada a Guadarrama, es van impartir dotze conferències i taules rodones al voltant de la temàtica de defensa i seguretat, entre les quals van destacar les referents al Centre Nacional d`Intel·ligència, la situació econòmica de la Defensa Espanyola, l`acció de la Unitat Militar d`Emergències, la Política de Seguretat de la UE i l`organització polític-militar de l`OTAN, l`acció espanyola al Líban i l`Operació Atalanta. Entre jornada i jornada els joves polítics van tenir l`oportunitat de debatre, acostar postures i intercanviar idees juntament amb els organitzadors de l`esdeveniment, amb la finalitat d`impulsar entre la joventut política del país la cultura del pacte i l`entesa.

A més del secretari general de NNGG de Balears, van estar presents nou membres més de la formació juvenil del Partit Popular, vuit membres de Joventuts Socialistes d`Espanya, i un dirigent de les Joventuts Navarreses d`UPN. Membres de les Joventuts Comunistes, d`UPyD i de diversos partits nacioanlistas declinaren la invitació a participar.

El VIII Seminari celebrarà la seva segona part a Brussel·les, amb un cicle de conferències de temàtica supranacional i una visita a la seu de l`OTAN.