Els candidats del PP a Menorca recullen les demandes dels més joves

Els candidats del PP a Menorca recullen les demandes dels més joves

Els candidats a les diferents batlies dels municipis de Menorca, juntament amb la candidata al Consell de Menorca, Coia Sugrañés, i les candidates al Congrés i al Senat per Menorca varen participar el passat diumenge 24 de març d’un acte obert a la joventut al municipi d’Alaior.

Durant l’acte, tots els candidats populars pogueren exposar les seves propostes en relació a la població jove al mig centenar de joves congregats a l’acte organitzat per NNGG Menorca. Els candidats, a més d’exposar els seus programes i projectes, varen prendre nota de totes les propostes, idees i anhels dels joves presents.

A l’acte hi va assistir la presidenta regional de NNGG, Marga Vicens, qui va agrair a NNGG Menorca l’organització de l’acte i va destacar la necessitat d’escoltar la veu dels joves a l’hora de preparar els programes i els projectes amb els quals el partit concorrerà a les eleccions que es duran a terme en els propers dos mesos. A més, afegí que “veure cares joves com a candidats a la batlia –en referencia al mercadalenc Tobal Pons- és un orgull per a l’organització”.